Vis studentum.no som: Mobil

Band Vokal Studio

Stavern Folkehøyskole
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Utdanningsinstitutt: Stavern Folkehøyskole
Type utdanning: Folkehøgskole

Band Vokal Studio

Band Vokal Studio

Vil du utvikle talentet ditt, øke musikkforståelsen din og samtidig ha det veldig moro? Da er denne linjen midt i blinken for deg!

Du har instrumentet eller stemmen, og Stavern Folkehøyskole gir deg muligheten til videreutvikling. På denne linjen får du oppleve gleden når det du har øvd på begynner å svinge, og du kan dele det med andre fra scenen eller i studio; alene eller i samspill med andre. Du vil få utfolde deg i gode øvingslokaler, godt studio og på en god konsertscene. Alt dette i et trygt miljø i en sammensveiset klasse!

Faget har som målsetting å:

  • Utvikle gehør og evnen til samspill
  • Utvikle elevens vokale og instrumentale ferdigheter
  • Øke kunnskapen om andre instrumenter enn sitt eget
  • Opparbeide live og sceneerfaring

Studietur til New York

Et av de mange høydepunktene på linjen er studieturen til New York! Her skal klassen oppsøke konserter og forestillinger på et internasjonalt høyt nivå, i tillegg til å grave etter «gull» i undergrunnsmiljøer. I New York finnes mange kule subscener både innenfor teater og musikk, og det gir oss muligheten til å få oppleve nye band og trender på et tidlig stadium.

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng for videre studier.

Stavern Folkehøyskole

Stavern Folkehøyskole

Stavern Folkehøyskole ligger, som navnet tilsier, i Stavern – også kalt "Norges smilehull". Skolen har gode kommunikasjoner med tog og buss/ekspressbusser, og kan skilte med flotte fasiliteter og store utearealer.

Kompetanse og studiepoeng

Et år på folkehøyskole gir i dag 2 studiepoeng i tillegg til alderspoeng ved opptak til høyere utdanning. Kompetanse er imidlertid langt mer enn studiepoeng. Flere og flere arbeidsgivere får opp øynene for den unike sosiale og personlighetsutviklende kompetansen et folkehøyskoleår gir. Folkehøyskole tar seg rett og slett godt ut på en CV`n din!

Ingen søknadsfrist 

Søknadene til Stavern Folkehøyskole behandles i den rekkefølge de kommer inn. Elever over 18 år prioriteres. Linjene har et begrenset antall plasser, så det lønner seg å søke tidlig!

Vis alle utdanninger fra Stavern Folkehøyskole

Kontaktinformasjon til Stavern Folkehøyskole

Stavern Folkehøyskole


Helgeroveien 102
3294 Stavern

Tlf: 33 15 68 00

www.stavernfhs.no