Vis studentum.no som: Mobil

Experience-based Master in Information Security

Politihøgskolen
Sammendrag
Master
Gjøvik, Nettstudier
3 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Experience-based Master in Information Security

Dette masterstudiet egner seg for deg som jobber med datakriminalitet, sikring og analyse av elektroniske spor eller cyberangrep i for eksempel politiet, rettsvesenet, offentlige tjenester eller statlige organisasjoner i Norden.

Vi lever i et samfunn der det digitale brer om seg i privatliv, utdanning og arbeidsliv. Flere viktige samfunnsfunksjoner blir stadig mer digitalisert, og vi er avhengig av informasjonsteknologi for å løse viktige samfunnsoppgaver. Teknologien gir oss enorme muligheter, men avhengigheten gjør oss også sårbare for cyberangrep og datakriminalitet. Mange bransjer og industrier er i stor grad kontrollert av digitale systemer, og behovet for eksperter som kan sikre disse systemene er økende.

Med denne erfaringsbaserte mastergraden i informasjonssikkerhet lærer du hvordan du kan håndtere og forebygge dataangrep for å styrke samfunnssikkerheten. Du lærer hvordan du bygger trygge og solide informasjonssystemer, samt den teoretiske bakgrunnen du trenger for å lykkes i et svært viktig og givende fagområde.

Politihøgskolen

Politihøgskolen (PHS)

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med et eget styre som øverste organ. Politihøgskolen hører inn under Politidirektoratet, og har til oppgave å gi grunnutdanning for tjeneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og videreutdanning til de ansatte i etaten.

Politihøgskolen driver forsknings- og utviklingsarbeid og faglig formidling innenfor fagområdene sine. Politihøgskolen har fire studiesteder: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Målet for Politihøgskolen er å utdanne selvstendige og reflekterte polititjenestemenn og -kvinner, og som politi er det nødvendig å ha et bevisst forhold til egne holdninger og til egne valg i det daglige arbeidet.

Vis alle utdanninger fra Politihøgskolen

Kontaktinformasjon til Politihøgskolen

Politihøgskolen

Slemdalsveien 5
0369 Oslo

Tlf: 23 19 99 00
Fax 23 19 99 01


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!