Vis studentum.no som: Mobil

Human Resource Management (HRM)

Nord universitet
Sammendrag
Master
Bodø
Deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Human Resource Management (HRM)

I en verden preget av forandring – for eksempel basert på økt globalisering, bærekraftsutfordringer, nye teknologiske muligheter, osv. – er det i høy grad organisasjoners evne til å tilpasse seg nye rammebetingelser og konkurranseforhold, som avgjør om de overlever og vokser. Her kommer ideen om ‘human resources’ inn i bildet, for det er nettopp menneskene i organisasjonene som kan påvirke og bidra til organisasjonenes kontinuerlige utvikling. 

Master i HRM på Nord universitet gir deg en bred fagkompetanse som både setter deg i stand til å arbeide strategisk med medarbeidersyklusen innenfor HRM (rekruttering, utvikling, motivasjon og avvikling), samt analysere hvordan man best mulig håndterer interne og eksterne forandringskrav til organisasjonen, bransjen, ledelsen og deres potensiale for organisasjonen. På denne måte får du en fag- og praksisforståelse som går langt ut over tradisjonell personalpolitikk og som kan brukes til å oppnå organisasjonens strategiske behov. 

Studiet er samlingsbasert, og tilpasset personer i full jobb. 

Kandidater med Master i HRM bliver rustet til at hjelpe organisasjoner til at møte de strategisk viktige krav samfunnet stiller til organisasjonene. Det betyr, at studiet skal sette deltagerne i stand til å analysere, lede og utvikle ulike typer organisasjoner innenfor både frivillig, offentlig og privat sektor. En person med mastergrad i HRM innehar en kunnskapsbasis for å jobbe både teoretisk basert og praktisk med HRM – noe som understøtter organisasjoners strategiske behov. Med disse analytiske styrker og praktiske innsikter kvalifiserer personer med Master i HRM til et bredt spekter av lederjobber innen ulike sektorer, samt til fremtidige stillinger som for eksempel HRM-spesialist, HR-direktør, HR-leder, HR-konsulent, osv.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet

Bodø
Bodø

Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!