Vis studentum.no som: Mobil

Internasjonal Makeup Artist og Hårstylist - fleksible nettstudier

Make Up Institute
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
14 uker
Deltid
Ikke støttet av lånekassen
Nettstudier
Startdatoer
Nettstudier
08.08.2022

Nettstudier
09.01.2023

Internasjonal Makeup Artist og Hårstylist - fleksible nettstudier

Bli Makeup Artist og Hårstylist ved Make Up Institute

Dette er en kombinert utdanning, hvor du både blir sertifisert Makeup Artitst og Hårstylist. En ultimat utdanning for deg som vi arbeide som profesjonell Makeup Artist og Hårstylist innenfor mote, film, TV, teater, reklame, bryllup eller i sminkebutikker. 

Om kurset

På dette kurset kan du selv velge om du ønsker å møte opp på skolen, delta på den teoretiske undervisningen live online, eller få tilgang til et videoopptak av leksjonen. Den praktiske delen, der du sminker en modell kan du velge å gjøre når du selv ønsker og siden sende inn bilder for godkjenning.

Du trenger kun å møte opp på skolen noen dager i løpet av hele kurset for prøver og fotograferingsdager. 

Kurset passer bra for deg som vil utvikle din kompetanse, men som ikke har mulighet til å delta på undervisningen i Stockholm. Kurset kan kombineres med arbeid eller andre studier. 

I LØPET AV KURSET VIL DU blant annet FÅ KUNNSKAP OM: 

  • Produkter 
  • Hygiene
  • Påføringsteknikk
  • Farging av vipper og bryn
  • Ergonomiske arbeidsstillinger
  • Rengjøring av redskaper
  • Grunnleggende hudpleie
  • Napp og form av øyenbryn
  • Øyenskyggeteknikk

Gjennomføring

Kurset er løper over 14 uker inklusive praksisdager med 4 fotograferingsdager hvor du får 40 digitale bilder til din portefølje. Ved gjennomført kurs får du et internasjonalt sertifikat som Makeup Arist og Hårstylist.

For kontakt eller mer informasjon om Internasjonal Makeup Artist og Hårstylist - fleksible nettstudier, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Ingen spesielle opptakskrav. Du søker kurset direkte på skolens hjemmeside. 

Kostnader

Kursavgiften inkluderer en makeupartist-veske med sminke, hårprodukter og redskaper du får som en gave fra Make up Institute. Denne bruker du i løpet av kurset og når du er ute på praksis. Gaven har en verdi på 35 000 kr. 

Registreringsavgift: 4 000,- svenske kroner
Kursavgift: 78 800,- svenske kroner

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Internasjonal Makeup Artist og Hårstylist - fleksible nettstudier.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Make Up Institute

Make Up Institute Stockholm

Make Up Institute Stockholm er en av Europas ledende skoler innen Makeup Artist utdanninger. Skolen ligger sentralt i Stockholm og tar imot elever fra hele Europa som ønsker å utdanne seg eller ta en videreutrdanning for å bli Makeup Artist, Hårstylist eller Vippetekniker. 

Utdanningene foregår både på svensk og engelsk. Pensum oppdateres kontinuerlig for å dekke alt nytt som skjer i bransjen. Det gjelder nyheter i form av trender, stiler, materialer og redskaper. Læremålene i utdanningen er utviklet av de beste Makeup Artistene i verden. De er utarbeidet slik at de forbereder elevene på alle krav som stilles til en professjonell Hårstylist og Makeup Artist. 

Master Makeup Artist-utdanningen inkl. Hårstylist utdanningen er den ultimate utdanningen for deg som vil arbeide innenfor alle makeup- og stylistomårdene. Utdanningen Sertifisert Master Makeup Artist sikter på å være så attraktiv som mulig på arbeidsmarkedet, og gir deg ferdighetene du trenger for å kunne tilby dine fremtidige kunder så mange tjenester som mulig.

Store lokaler med studio og fotografer

For at utdanningen skal være så effektiv som mulig anbefaler Make Up Institute sine elever å bruke modeller på alle de praktiske leksjonene. Modellen kan for eksempel være din mamma, søster, venn eller lignende. Hvis du som elev synes det er vanskelig å finne en egen modell tilbyr skolen et modellregister som du får benytte deg av kostnadsfritt. Tanken er at du som elev skal få øve deg på så mange ulike ansiktsstrukturer som mulig, og utnytte tiden maksimalt. 

Make Up Insititute sin læreplan, antallet lærere/assistenter samt skolens lokaler definerer i stor grad skolens kvalitet. Make Up Insititute sine lokaler er på hele 260 kvadratmeter og ligger sentralt i Stockholm. 

Samarbeid med internasjonale institutter

Make Up Institute har ett tett samarbeid med internasjonale institutter og skoler fra ulike deler av verden. Informasjonsutvekslingen og samarbeidet som skolen har med flere av verdens ledende makeupartister bidrar til at elevene får en utdanning av høy kvalitet, og med de aller nyeste teknologiene.

Vil du vite mer? Bestill informasjon idag!

Vis alle utdanninger fra Make Up Institute

Kontaktinformasjon til Make Up Institute

Make Up Institute

sergelgatan 11
11157 Stockholm

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 5 omtaler

Rebecca
Jag går master makeup utbildningen och den utbildningen är riktigt bra. Den är omfattande och man utvecklas fort. Det bästa med skolan är att man får följa med på olika praktikplatser där du får testa på jobbet som makeup artist, du får en chans att skaffa dig bra kontakter och du lär dig så mycket om hur jobbet fungerar i verkligheten. Lärarna...
Vis hele omtalen
Farhnaz
Jag går på Mater make up artist utbildning på distans. Distans utbildningen fungerar utmärkt och det känns att jag sitter på skolan med andra elever medan jag är hemma i Norrland. Jag kommer tills kolan 2-4 gånger per månad och känner mig redan nu efter 14 veckors utbildning helt professionellt. Världen bästa skolan med super duktiga lärare som ...
Vis hele omtalen
Clara
Väldigt bra skola. Utbildningen är intensiv och man lär sig mycket på kort tid. Rekommenderar denna skola för alla med ett intresse för hår och smink! Jag själv går distanskursen och tycker att det fungerar bra. Väldigt bra lösning till de som bor långt ifrån och kan inte flytta till Stockholm, som mig :-)
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Internasjonal Makeup Artist og Hårstylist - fleksible nettstudier:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(5,0)
Basert på 5 omtaler