Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

5,0 (57 Omtaler)

Make Up Institute

i Stockholm (+ 1 studiesteder)
Få mer informasjon om skolen 👍

Make Up Institute

Make Up Institute Stockholm

Make Up Institute Stockholm er en av Europas ledende skoler innen Makeup Artist utdanninger. Skolen ligger sentralt i Stockholm og tar imot elever fra hele Europa som ønsker å utdanne seg eller ta en videreutrdanning for å bli Makeup Artist, Hårstylist eller Vippetekniker. 

Utdanningene foregår både på svensk og engelsk. Pensum oppdateres kontinuerlig for å dekke alt nytt som skjer i bransjen. Det gjelder nyheter i form av trender, stiler, materialer og redskaper. Læremålene i utdanningen er utviklet av de beste Makeup Artistene i verden. De er utarbeidet slik at de forbereder elevene på alle krav som stilles til en professjonell Hårstylist og Makeup Artist. 

Master Makeup Artist-utdanningen inkl. Hårstylist utdanningen er den ultimate utdanningen for deg som vil arbeide innenfor alle makeup- og stylistomårdene. Utdanningen Sertifisert Master Makeup Artist sikter på å være så attraktiv som mulig på arbeidsmarkedet, og gir deg ferdighetene du trenger for å kunne tilby dine fremtidige kunder så mange tjenester som mulig.

Store lokaler med studio og fotografer

For at utdanningen skal være så effektiv som mulig anbefaler Make Up Institute sine elever å bruke modeller på alle de praktiske leksjonene. Modellen kan for eksempel være din mamma, søster, venn eller lignende. Hvis du som elev synes det er vanskelig å finne en egen modell tilbyr skolen et modellregister som du får benytte deg av kostnadsfritt. Tanken er at du som elev skal få øve deg på så mange ulike ansiktsstrukturer som mulig, og utnytte tiden maksimalt. 

Make Up Insititute sin læreplan, antallet lærere/assistenter samt skolens lokaler definerer i stor grad skolens kvalitet. Make Up Insititute sine lokaler er på hele 260 kvadratmeter og ligger sentralt i Stockholm. 

Samarbeid med internasjonale institutter

Make Up Institute har ett tett samarbeid med internasjonale institutter og skoler fra ulike deler av verden. Informasjonsutvekslingen og samarbeidet som skolen har med flere av verdens ledende makeupartister bidrar til at elevene får en utdanning av høy kvalitet, og med de aller nyeste teknologiene.

Vil du vite mer? Bestill informasjon idag!

  • Öppet hus!
  • Make Up Institute har ett öppet hus den 1 april kl. 11.00 – 15.00. 
  • Det är ett bra möjlighet för dig som är intresserad av utbildningen att se skolan, träffa elever och lärare samt få svar på alla dina frågor. 
  • Varmt välkomna!


For kontakt eller mer informasjon om Make Up Institute, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Internasjonal Master Makeup Artist og Hårstylist Stockholm
Internasjonal Master Makeup Artist og Hårstylist - fleksible nettstudier Nettstudier
Makeup Artist Stockholm
Makeup Artist - fleksible nettstudier Stockholm
Makeup Artist og Hårstylist Stockholm
Makeup Artist og Hårstylist - fleksible nettstudier Nettstudier

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Make Up Institute.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

Make Up Institute

sergelgatan 11
11157 Stockholm

Tlf: 0046 08 30 06 40
www.makeupinstitute.com

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 57 omtaler
Skriv en skoleomtale
5/5
Marya
24 mar 2022
Stark rekommenderad!

I am studying Master makeup artist and hair stylist program at this institute. I'm strongly recommend people who want to be a professional makeup artist and hairstylist to apply...

Vis hele omtalen
5/5
Afrah
28 des 2021
GREAT SCHOOL!

I had been participating the international Master Makeup artist program and can say after that it was the best thing I've done in my life! I thank Make Up Institute for The scho...

Vis hele omtalen
5/5
Nilo
13 apr 2021
Great school!

I am studying the 20 weeks long International Master makeup Artist and Hair stylist program at Make Up Institute Stockholm. Before I applied to this course, I checked different ...

Vis hele omtalen
Highlights