Master

Artificial Intelligence

Kristiania , i Oslo
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Høst 2024 Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Høst 2024 Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Artificial Intelligence

Vil du forme morgendagens teknologiske landskap?

Dette masterstudiet gir deg både teoretiske rammeverk og best practice fra arbeidslivet.

Hva lærer du?

Ved dette masterstudiet utvikler du en grundig forståelse av grunnleggende kunstig intelligens- og dataanalysekonsepter. Du vil også få bred kunnskap om ulike kunstig intelligens-algoritmer, fra de klassiske til avanserte, og evnen til å utvikle, evaluere og anvende dem.

Gjennom emner som Big Data Systems og Advanced Machine Intelligence and Deep Learning vil du få omfattende kjennskap til programvareverktøyene brukt i kunstig intelligens-algoritmer og avansert dataanalyse. Emnet Ethics, Sustainability and Society vil gi dybdeforståelse av de etiske aspektene knyttet til utvikling av kunstig intelligens-algoritmer, samt viktig bevissthet om bærekraftskravene i feltet.

Studenten vil være tilknyttet forskningsmiljøet ved Kristiania, som for eksempel Artificial Intelligence Laboratory (TheAILab), samt alle forskningsgrupper ved School of Economics, Innovation, and Technology som arbeider innenfor det tilsvarende fagfeltet. Dette inkluderer MOTEL, AISE, SmartSecLab, og andre relevante enheter.

Hvordan foregår undervisningen?

Masterprogrammet tar sikte på å utvikle både studentenes faglige kunnskaper (hard skills) og mellommenneskelige ferdigheter (soft skills).

Din kompetanse utvikles gjennom aktiviteter som klassiske forelesninger, individuelle og gruppepresentasjoner, prosjektbasert læring, og gruppe-/teamoppgaver. Disse aktivitetene har også som mål å utvikle dine mellommenneskelige ferdigheter, som kommunikasjonsevner, presentasjonsevner, samarbeidsevner, problemløsning og prosjektplanlegging/-ledelse.

I tillegg inviterer vi deg til gjesteforelesninger med eksperter innen feltet og bransjen, deltakelse på  bransjearrangementer, samt workshops og andre sammenhenger der gjesteforelesere, eksterne organisasjoner og aktører fra næringslivet deltar. Slik får du innsikt i den virkelige verden og blir godt forberedt på kravene i arbeidslivet.

Studiemiljø

Kristiania er et sted hvor alle passer inn, men hvor du likevel studerer sammen med andre som brenner for det samme som deg. En utdanning fra Kristiania er praktisk orientert.  Det gjør at våre studenter er ettertraktede på arbeidsmarkedet, også før de er ferdig utdannet. Studentenes egne foreninger gjør at man kan knytte tette bånd over felles interesser, mens inkubatorer som Loftet og Bryggeriet gjør at vi har et yrende og inspirerende miljø for studentenes egne bedrifter.

For kontakt eller mer informasjon om Artificial Intelligence, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst 2024

  • Klasserom
  • Oslo
  • Engelsk

Videre studier/jobbmuligheter

Våre kandidater vil være klare for ledende roller innen kunstig intelligens og dataanalyse i ulike organisasjoner. Karrieremulighetene inkluderer:

  • Dataanalytiker
  • Konsulent innen kunstig intelligens
  • Dataforsker

Ved fullført mastergrad har du flere akademiske karrieremuligheter, inkludert deltakelse i doktorgradsprogrammet innen Applied Information Technologies ved Kristiania. Alternativt kan du gå videre til tilsvarende doktorgradsprogrammer ved andre norske universiteter eller internasjonalt.

Dette åpner dørene for en dypere utforskning av anvendt informasjonsteknologi, og gir kandidatene muligheten til å bidra til forskning, innovasjon og utvikling på et høyere nivå. Med denne akademiske bakgrunnen kan kandidatene påta seg ledende roller innen forskningssamfunnet og forme fremtidens teknologiske landskap.

Opptakskrav/Søknad

180 studiepoeng og karaktersnitt på C eller bedre. 

Hvorfor velge Kristiania ?

Relevante gjesteforelesere

Sosialt skolemiljø

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Artificial Intelligence.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Kristiania
Prinsens gate 7-9
0107 Oslo

Kristiania  |  Utdanning med tradisjon for forandring

Kristiania tilbyr høyere utdanning i Oslo, Bergen og på nett. Vi jobber tverrfaglig og tett på arbeidslivet, og våre fagskole-, bachelor- og masterstudier er kjent for praksis/internship-muligheter. Vi har over 100 utdanninger, fordelt på fire fagfelt: HR, markedsføring og kommunikasjon...

Les mer og vis alle utdanninger ved Kristiania

Highlights