Vis studentum.no som: Mobil

HR, teknologi og digitaliseringsledelse

Høyskolen Kristiania
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Oslo
Ja

HR, teknologi og digitaliseringsledelse

HR, teknologi og digitaliseringsledelse

HR, teknologi og digitaliseringsledelse

Vi lever i en tid hvor teknologi byr på digitale og mekaniske løsninger som erstatter mange av de mer tradisjonelle arbeidsoppgavene. Forskning tilsier at halvparten av dagens arbeidsplasser vil forsvinne i løpet av de neste 20 årene som et resultat av digital utvikling, så hva betyr dette for fremtidens arbeidstakere?

Robotsamfunnet til tross; Norges viktigste ressurs forblir den manuelle arbeidskraften, nemlig menneskene. Det er derimot helt avgjørende for landets fremtidige produksjons- og velferdsnivå at denne verdien forvaltes riktig i overgangen mellom industriell og digital teknologi.

Med en Bachelor i HR, teknologi og digitaliseringsledelse fra Høyskolen Kristiania kan du få en nøkkelrolle i hvordan denne oppgaven skal løses. Digitalisering vil medføre at mange tradisjonelle jobber vil forsvinne, men historien viser oss at enhver industriell revolusjon også har bydd på nye og spennende arbeidsplasser. 

Derfor trenger både bedrifter og samfunn HR-kandidater som forstår hvordan teknologi og mennesker kan samhandle mer effektivt, hvordan arbeidsprosesser kan organiseres bedre og hvordan man kan ivareta Norges viktigste ressurs, nemlig deg.

Hva lærer du?

En Bachelor i HR, teknologi og digitaliseringsledelse gir deg kunnskap om hvordan du kan påvirke og ivareta det som skjer med mennesker og organisasjoner når digitalisering, roboter og kunstig intelligens erstatter manuelt arbeid og endrer våre arbeidsmåter.

Du vil få en grundig innføring i hva teknologi og digitalisering er, hvordan det påvirker oss som mennesker og hvordan HR-avdelingen kan ta i bruk ny teknologi for å utvikle gode medarbeidere og effektivisere arbeidsplassen. Du vil i tillegg få en grunnleggende forståelse for HR som fagfelt.

I løpet av studietiden din hos oss vil vi også fokusere på:

 • Strategisk HR
 • AI (kunstig intelligens), robotisering og autonome systemer
 • Samspill mellom menneske, maskin og organisasjon
 • Arbeidsmiljø og psykologi
 • HR Tech
 • HR-analyser og forretningsutvikling

Du vil få spisskompetanse innen en svært spennende gren av HR-rollen som bli enda viktigere i årene som kommer. Studiet er praktisk anlagt og du vil jobbe med reelle caseoppgaver som gir deg en forståelse av hva som venter når du er ferdig utdannet. Du vil også få mulighet til å være ute i praksis hele fjerde semester.

Videre studier/jobbmuligheter

Jobbmuligheter

HR-rollen blir stadig større, og det er ventet at antall jobber innen fagfeltet vil øke i årene som kommer. Med en bachelor i HR, teknologi og digitaliseringsledelse vil du ha verdifulle kunnskaper om digitaliseringsprosesser som Norge vil ha et stort behov for i årene som kommer. Du kan blant annet jobbe som:

 • HR-spesialist innen digitalisering
 • HR-konsulent innen lederstøtte, forretningsutvikling og organisasjonsutvikling
 • Konsulenttjenester innen teknologi, organisasjon og arbeidsliv
 • HR-konsulent med spisskompetanse innen leder- og medarbeiderutvikling
 • Konsulent i endrings- og omstillingsprosesser
 • Analytiker / strategist

Studiet kvalifiserer deg også i stor grad til stillinger som team- og avdelingsleder, eller undervisnings- og kursstillinger.

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Utveksling

Du kan velge å reise på utveksling i fjerde semester. Du kan søke om utveksling til disse samarbeidspartnerne i utlandet:

 • USA
 • Australia
 • England
 • Tyskland
 • Vietnam

Praksis

Du kan velge å ha praksis i fjerde semester (se studiemodell).

I praksisperioden veksler du mellom å være ute i bedrift og å få veiledning på skolen. Vi gir deg tett oppfølging underveis i praksisperioden, slik at du får større forståelse for faget og hvordan du skal omsette det du har lært i praksis.

Kostnader

35 300 kr pr semester. 

1900 kr registreringsavgift. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen HR, teknologi og digitaliseringsledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania  |  En framtidsrettet høyskole

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med 10.000 studenter fordelt på studiesteder i Oslo, Bergen og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene.

Høyskolen Kristiania er en framtidsrettet høyskole, og er særlig opptatt av samfunnets behov for kompetanse og kunnskap. Innen alle høyskolens fagområder jobber det dyktige forskere som hver dag sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning. Ved å være innovative og nyskapende har høyskolen i over 100 år tilbudt morgendagens utdanninger.

Organisasjonens faglige virksomhet er delt inn i fire institutter og en avdeling for fagskolestudier.

Høyskolen Kristiania tilbyr studier innen:

 • Markedsføring og innovasjon
 • Ledelse og HR
 • Helse
 • Teknologi

Westerdals tilbyr studier innen:

 • Design og kommunikasjon 
 • Film og medier 
 • Musikk og scene

De ulike studiene tilbys som årsenheter, fagskolestudier, bachelorstudier, masterstudier, nettstudier og videre-/etterutdanning.

  Høyskolen Kristiania Oslo

  Femti meter fra paradegaten Karl Johan ligger Høyskolen Kristiania Oslo, i en ærverdig gammel bankbygning fra 1860. Der jobber det engasjerte fagpersoner som gir deg tyngden du trenger til å kunne ta steget ut i arbeidslivet med god selvtillit.

  Høyskolen Kristiania Oslo er en unik høyskole som holder til i moderne lokaler med historisk atmosfære midt i Oslo sentrum. Der finner du fasiliteter som egne Mac-rom, ulike typer studio og verksteder, bibliotek, kantine, kaffebar og studentpub, i tillegg til auditorier og klasserom av ulike størrelser. For helsefagstudentene har skolen treningsrom, anatomisk læringssenter, fysiologisk testlab og studentklinikk.

  Høyskolen Kristiania Bergen

  I sjøkanten mellom Akvariet og Fisketorget ligger Høyskolen Kristiania Bergen. Skolens sentrale beliggenhet i sentrum gjør at du kommer deg raskt til skolen fra de fleste bydeler, enten du velger å reise kollektivt, sykle eller ta beina fatt. Fasilitetene er topp moderne, med mange klasserom, grupperom, datasaler og ulike typer studio.

  Høyskolen har i mange år jobbet målrettet med å opparbeide tette relasjoner til næringslivet. Dette har ført til spennende samarbeid, der skolens studenter blant annet har løst reelle oppgaver for TV 2, Adams Matkasse, Ungt Entrepenørskap, Nordiske Mediedager og mange flere.

  Bergen, byen mellom de syv fjell, er vakker. Den tette trehusbebyggelsen og de brosteinsbelagte gatene skaper en helt spesiell atmosfære. Norges nest største by er urban, men har likevel klart å bevare småbysjarmen. Befolkningen er kanskje landets mest patriotiske og lidenskapelige, men likevel er det ikke vanskelig å være innflytter og ny student. Folk er sosiale og ønsker å bli kjent med nye mennesker. Bli derfor ikke overrasket om noen ønsker å slå av en prat med deg på bussen eller i kassakøen.

  Nettstudier

  Ønsker du en fleksibel og selvstyrt studiehverdag tilbyr Høyskolen Kristiania en rekke studier og kurs på høyskole- og fagskolenivå også som nettstudier. Som nettstudent blir du tildelt en faglig veileder som hjelper deg i gjennom studiet og du får en stor grad av fleksibilitet til å studere når og hvor du vil.

  Høyskolen Kristiania

  Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania

  Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania

  Høyskolen Kristiania

  Kirkegata 24
  0107 Oslo

  Tlf: 22 59 60 00
  kristiania.no

  Studiested

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra HR, teknologi og digitaliseringsledelse:

  Motta nyhetsbrev om utdanning
  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!