Master

Master i film og beslektede audiovisuelle kunstformer

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Master i film og beslektede audiovisuelle kunstformer

Masterprogrammet vektlegger refleksjon, utforsking og eksperimentering og er et sted der talenter kan møtes ut fra en felles visjon om å skape fortellinger som møter publikum med nye erkjennelser og opplevelser. Master i film og beslektede audiovisuelle kunstformer tilbys ved Den norske filmskolen. Det er en 2-årig kunstfaglig utdannelse av 120 studiepoengs omfang som krever fulltidsengasjement fra studentene.

Vår masterutdanning skal være et kreativt samhandlingsrom for kritisk og reflekterende diskusjon, samtidig som den gir kompetanseutvikling for de enkelte spesialiseringene, som er manus, fiksjonsregi, konseptuell dokumentarregi, produsent og visuell design.

Undervisningen er fordelt mellom fellesundervisning og undervisning som er tilpasset behovet for den enkelte spesialisering. I deler av fellesundervisningen inngår et antall tverrfaglige produksjonsøvelser hvor studentene jobber i team. Utdanningen har spesielt fokus på å utvikle den enkelte students kunstneriske uttrykkskompetanse og personlige refleksjon innenfor det serielle formatet. Studiet krever et stort personlig engasjement. Hver student må by på seg selv og sine erfaringer for å berike både utdanningen og medstudentenes kunstneriske utvikling.

Les mer om programmet her og om søknadsprosessen her.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Oslo
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights