Master

Master i anvendt økologi

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Master i anvendt økologi

Anvendt økologi er et fagområde som tar økologisk vitenskap i praktisk bruk for å løse samtidens utfordringer. Dette inkluderer anvendelse av økologiske konsepter til å løse miljøutfordringer innenfor politikk, forvaltning, og bærekraftig bruk og forvaltning av biologiske ressurser som vilt, fisk, skog, og økosystemtjenester.

Forvaltning av økosystemer for å stanse tapet av biologisk mangfold, redusere klimaendringer, og samtidig opprettholde menneskelig velferd er en stor oppgave regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Dette studieprogrammet fokuserer på de biologiske prosessene, viltforvaltning, overvåkingsmetoder, og de komplekse relasjonene mellom viltbestander og mennesker på en stadig mer menneskedominert planet.

Studentene får de vitenskapelige verktøyene som trengs for å forstå økosystemer og hvordan de kan forvaltes på en bærekraftig måte. Programmet hjelper studentene med å utvikle den nødvendige kunnskapen til å engasjere seg i videreutdanning, drive forskning og engasjere seg i praktisk økosystemforvaltning. Programmet undervises på engelsk og tiltrekker seg studenter av ulike nasjonaliteter, men studenter har mulighet for å levere skriftlige arbeider på norsk.

På Evenstad møter du et internasjonalt miljø hvor både ansatte og medstudenter deler din entusiasme for et felles fagfelt.

Nærheten til naturen, inkludert en livlig campus med mange sosiale og friluftsaktiviteter, gir deg en unik mulighet til å kombinere teori og praksis, utdanning og fritid.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Evenstad
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights