Bachelor in Music Business - Production

Høgskolen i Innlandet
Sammendrag
Bachelor
Rena
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Bachelor in Music Business - Production

Bachelor i Music Business - Production gir en bred og omfattende innføring i de forskjellige kreative oppgavene som ligger bak en moderne musikkproduksjon, men tar også for seg det økonomiske og administrative aspektet.

Studiet tar for seg både business og produksjon, og har dermed innslag av økonomi, regnskap og markedsføring i tillegg til produksjon av musikk, da musikkbransjen også etterspør kompetanse innenfor dette. Du vil også få kunnskap om lydproduksjon, låtskriving og Artists and Repertoire (A&R) management. I tillegg lærer du om musikkbransjen og markedet, og du vil få musikk- og kulturforståelse. Denne kunnskapen er viktig for å forstå bransjens helhet, dynamikk og får å kunne bidra til god forretningsmessig utvikling innenfor bransjen. 

Handelshøgskolen Innlandet har et omfattende samarbeid med musikkbransjen, og gjennom studiet vil du møte viktige personer i bransjen, både i undervisning og andre sammenhenger. Vi samarbeider med de fleste bedrifter i bransjen, som for eksempel:

  • Universal Music
  • Sony Music
  • Warner Music
  • BY:LARM
  • Music Norway

Du har mulighet til å til å gjennomføre en ekstern praksis i studietiden hos en etablert bedrift i bransjen, samt reise på utveksling ved en utenlandsk utdanningsinstitusjon. I tillegg har foreleserne i musikkfagene en aktiv rolle i musikkbransjen. Dette gir deg gode muligheter for å bygge et godt nettverk og knytte kontakter for videre karriere.

Kontaktinformasjon til Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet

Hamarveien 112
2411 Elverum

Tlf: 62 43 00 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!