Bachelor

Bachelor in Music Business - Production

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelor in Music Business - Production

Bachelor i Music Business - Production gir en bred og omfattende innføring i de forskjellige kreative oppgavene som ligger bak en moderne musikkproduksjon, men tar også for seg det økonomiske og administrative aspektet.

Studiet tar for seg både business og produksjon, og har dermed innslag av økonomi, regnskap og markedsføring i tillegg til produksjon av musikk, da musikkbransjen også etterspør kompetanse innenfor dette. Du vil også få kunnskap om lydproduksjon, låtskriving og Artists and Repertoire (A&R) management. I tillegg lærer du om musikkbransjen og markedet, og du vil få musikk- og kulturforståelse. Denne kunnskapen er viktig for å forstå bransjens helhet, dynamikk og får å kunne bidra til god forretningsmessig utvikling innenfor bransjen. 

Handelshøgskolen Innlandet har et omfattende samarbeid med musikkbransjen, og gjennom studiet vil du møte viktige personer i bransjen, både i undervisning og andre sammenhenger. Vi samarbeider med de fleste bedrifter i bransjen, som for eksempel:

  • Universal Music
  • Sony Music
  • Warner Music
  • BY:LARM
  • Music Norway

Du har mulighet til å til å gjennomføre en ekstern praksis i studietiden hos en etablert bedrift i bransjen, samt reise på utveksling ved en utenlandsk utdanningsinstitusjon. I tillegg har foreleserne i musikkfagene en aktiv rolle i musikkbransjen. Dette gir deg gode muligheter for å bygge et godt nettverk og knytte kontakter for videre karriere.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Rena
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights