Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Varighet: 1 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Follo Folkehøgskole
Type utdanning: Folkehøgskole

Band

Band på Follo Folkehøgskole

På bandlinja ved Follo Folkehøgskole har du mulighet til å danne ditt band og utvikle bandet slik du og resten av gruppa vil! Her har du bandrom tilgjengelig hele døgnet, og du får spillle mye – både alene og sammen med bandet ditt.

På Follo Folkehøgskole kan du konsentrere deg om band og musikk et helt år. På linjen vil det bli satt sammen tre band med gitarister, bassister, trommiser, keyboardister og vokalister. Du velger selv din sjanger og ditt sound, og du lager din egen musikk og tekst.

Sist, men ikke minst, får du være med på en spennende studietur til New York!

Studiefakta, Tittel m.m

Et fullført år på folkehøgskole gir to tilleggspoeng til videre studier.

Follo Folkehøgskole

Follo Folkehøgskole – et år du aldri kommer til å glemme

Follo Folkehøgskole er lokalisert på landet bare 30 minutter unna Oslo. Skolen har ca hundre elever i året som alle kommer for å utvikle sine spesielle evner og interesser. Elevene innlosjeres på skolens splitter nye internat som ble total renovert i 2007. Her har man tilgang på både kabel-tv og internett. Hver morgen klokken halv ni samles alle til morgensamling, og hver dag serveres god og sunn mat.

Trivsel og fellesskap

På Follo Folkehøgskole vil du treffe folk fra alle deler av Norge, samt elever fra helt andre land. Sosiale aktiviteter, ekskursjoner, felles måltider og samlingsstunder bidrar til å skape et godt elevmiljø, der man knytter tette vennskapsbånd og hele tiden får nye impulser.

Linjetur og skoletur

Minst en gang i måneden arrangeres programkvelder i regi av de ulike linjene. Her får man mulighet til å prøve seg på scenen. I løpet av året vil det også bli arrangert skoleturer, både i Norge og til utlandet. Det blir felles høsttur på fjellet og båttur på Nærøyfjorden i Sogn. Destinasjonen for utenlandsturen velges forskjellig av de ulike linjene.

Vis alle utdanninger fra Follo Folkehøgskole

Kontaktinformasjon til Follo Folkehøgskole

Follo Folkehøgskole


Østbyveien 3
1540 Vestby

Tlf: +47 64 98 30 50

www.follo.fhs.no

Kontakt