10 bachelorgrader du kan ta hjemmefra

Vil du kunne studere fra hvor som helst? Ønsker du å kombinere jobb med studier? Da kan nettstudier være løsningen for deg. 

Interessen for nettstudier har økt betraktelig de siste årene. I takt med dette har både antall planlagte studieplasser og antall førstevalgssøkende til nett- og samlingsbaserte studier vokst. Uansett om du vil ta en hel grad eller et kortere studium eller mulighetene mange. Ved å ta nettstudier kan du studere hvor du vil, når du vil og ofte i det tempoet du vil.  

Dersom du har en hverdag som krever fleksibilitet eller om du har forpliktelser som gjør at du ikke kan flytte for å studere, er dette ikke lenger et hinder. Her har du ti eksempler på bachelorutdanninger du kan ta på nett. 

Kilde: Samordna opptak

Picture of Karoline Sten

Karoline Sten

Site Manager (Vis mer)
Karoline jobber som Site Manager på studentum.no og hjelper studieinteresserte med å finne utdanning i og utenfor Norge. Karoline er født og oppvokst i Norge, men bor og jobber nå i Stockholm. Hun har en bachelorgrad i turismevitenskap med medieteknikk som sideemne fra Södertörns Högskola i Stockholm. Hun har også en årsenhet i Reiselivsledelse fra UIS. (Vis mindre)

About

Karoline jobber som Site Manager på studentum.no og hjelper studieinteresserte med å finne utdanning i og utenfor Norge. Karoline er født og oppvokst i Norge, men bor og jobber nå i Stockholm. Hun har en bachelorgrad i turismevitenskap med medieteknikk som sideemne fra Södertörns Högskola i Stockholm. Hun har også en årsenhet i Reiselivsledelse fra UIS.

Annonser