Studere i Toronto – Canada

Toronto – The Megacity

Midt i mot New York State, nord for det skifer grå vannet til Lake Ontario ligger Toronto. Torontonere er opplyste, multikulturelle og enestående Canadier. "The Megacity" er den største byen i Canada og den femte største i Nord-Amerika, samt er nesten alle verdens nasjoner representert i Toronto. I tillegg prates det mer enn hundre forskjellige språk og dialekter. Toronto er en utmerket by for deg som ønsker å studere. Byen har høy livskvalitet og er et av de mest tryggeste og urbane samfunnene i verden.  
Viser 1-3 av 3 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-3 av 3 treff

Midt i mot New York State, nord for det skifer grå vannet til Lake Ontario ligger Toronto. Torontonere er opplyste, multikulturelle og enestående Canadier - velkommen til Toronto "The Megacity"!

Toronto - The Megacity

"The Megacity" er den største byen i Canada og den femte største i Nord-Amerika, samt er nesten alle verdens nasjoner representert i Toronto. I tillegg prates det mer enn hundre forskjellige språk og dialekter. Toronto er en utmerket by for deg som ønsker å studere. Byen har høy livskvalitet og er et av de mest tryggeste og urbane samfunnene i verden.  

Denne storbyen er vakker, effektiv og har det siste århundre blitt sentrum for kultur, handel og kommunikasjon i Canada. I tillegg har byen en fargerik etnisk blanding, rik historie og arkitektur som vil ta pusten fra deg.

Sulten? Torontos kjøkken er like multikulturell som dens populasjon. Her kan du la deg friste av koreanske valnøtt kaker, italiensk espresso, malaysisk laksas og indisk curry.   

Shopping mulighetene er også utmerket. Her kan du lete gjennom utallige klesstativ i flere dager. Hvis du går lei av shoppingen eller blir trøtt på storbyen kan du enkelt rømme på dagstur til Niagara's vingård   

Visste du...

  • at Yonge street i Toronto er verdens lengste gate med sine er 1.896 kilometer?
  • at Canadian National Tower (CN Tower) er 553.33 meter høyt og er verdens høyeste bygning?
  • at Toronto har et av verdens mest multikulturelle populasjon
  • at Toronto er så langt sør som den franske rivieraen
  • at det bor fler mennesker i Toronto enn i Canadas fire Atlantiske provinser kombinert?
Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!