Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Stockholm – studere i Stockholm

Stockholm – en internasjonal storby. Stockholm er en storby med fantastiske shoppingmuligheter, restauranter av ypperste kvalitet, hoteller med høy standard, en internasjonalt anerkjent klubb- og musikkscene og et pulserende kulturliv. Stockholm er en trendy og nydelig hovedstad omkranset av vann. Å studere i Stockholm er gratis og undervisningen er tilsvarende en norsk utdanning. Som regel er undervisningsspråket på svensk men noen programmer er engelskspråklig.
Filtrer etter
Fagområde
Utdanningstype
Stockholm
Utdanningsform
Vis alle filter
Viser 1-10 av 10 treff
Annonser

Populære kategorier

Places within Stockholm

Reportasjer innen Stockholm

Stockholm er en storby i internasjonal målestokk med fantastiske shoppingmuligheter, restauranter av ypperste kvalitet, hoteller med høy standard, en internasjonalt anerkjent klubb- og musikkscene og et pulserende kulturliv. Stockholm er en trendy og nydelig hovedstad omkranset av vann.

Stockholm som studiested

Stockholm ligger nært Norge, både geografisk, språklig og kulturelt. Derfor vil det ikke by på mange praktiske problemer ved å reise dit for studere. Hvis du vil studere i Stockholm trenger du ikke å ta språktest eller søke om visum.

Stockholm er over 700 år gammel og er spredt over fjorten øyer. Du kan nesten gå til alle Stockholms store severdigheter som også er den beste måten å oppleve Stockholm på. I tillegg kan du dra på båt sightseeing og få et annet inntrykk av Stockholm mens du puster frisk sjøluft. Som student i Stockholm vil du få oppleve en sjarmerende storby som du alltid vil vende tilbake til.

I de siste årene har Stockholm blitt reklamert som en av verdens mest dynamiske, kreative og spennende urbane scener. Uansett om du har en passion for fashion, shopping, design, restauranter, kunst, musikk, natteliv og andre storby trender så har Stockholm mer enn nok å by på.

Å studere i Stockholm

Å studere i Stockholm er gratis og undervisningen er tilsvarende en norsk utdanning. Som regel er undervisningsspråket på svensk men noen programmer er engelskspråklig. De fleste nordmenn som begynner å studere i Stockholm har sjelden problemer med å lese og forstå svensk.

Bomuligheter

Et problem i Stockholm er som kjent boendesituasjonen og det gjelder også for studenter. Å leie en leilighet av privatperson kan være veldig dyrt. For å få et rom via Stockholms studentbosteder (for høgskolestudenter) er ventetiden ca 17 måneder, men i siste liten bosteder legges ut kontinuerlig. Du kan stille deg i kø når du vil, men du kan ikke søke bosted før du har fått beskjed om at du har kommet inn på skolen.

Stockholms studentbostäder, telefon +46 08-458 10 10, www.sssb.se.

www.studentlya.nu

www.sokstudentbostad.se

Studier i Stockholm

>> Fagskoler i Stockholm

>> Universitet/høgskoler i Stockholm

Stockholm - båt sightseeing og Stockholm by night