Master

Master of Science – Process Technology

Varighet
2-4 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2-4 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master of Science – Process Technology

Vil du være med og utvikle mer effektive produksjonsprosesser? Har du lyst til å lære mer om hvordan vi kan utnytte bærekraftige energikilder? Med en mastergrad i Process Technology blir du ekspert på design og drift av renere og mer energieffektive prosessanlegg.

Masterstudiet i Process Technology (sivilingeniør) gir deg kompetansen du trenger for å jobbe med design og drift av prosesser og prosessanlegg, og for å være med på å forme verdens energiforbruk.

I Porsgrunn studerer du midt i et teknologisk smørøye med Herøya Industripark som en av universitetets samarbeidspartnere. Prosessindustrien dominerer med Yara og Ineos som byens største industriarbeidsgivere. Hos oss møter du et sterkt fagmiljø og et internasjonalt studiemiljø. Du får trening i å jobbe på tvers av kulturelle forskjeller slik det ofte er i industrien. Du får også jobbe med eksperimentelt utstyr, avanserte matematiske modeller og kraftige datamaskiner.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights