Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i idrett, trening og ledelse

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Bachelor
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i idrett, trening og ledelse

Vil du jobbe med idrett? Vi lærer deg hvordan du kan lede, tilrettelegge og evaluere for idrett, og samtidig spre idrettsglede i samfunnet.

Er du opptatt av trening og fysisk aktivitet? Ser du for deg en jobb hvor kropp og bevegelse er viktig? Har du lyst til å motivere og lede barn, unge, voksne og eldre til å oppleve mestring, prestasjon, glede og spenning gjennom idrett og fysisk aktivitet? Ønsker du deg en aktiv og utfordrende arbeidshverdag? Vi ved idrettsmiljøet i Bø utdanner studenter som svarer ja på disse spørsmålene.

Med en bachelor i idrett, trening og ledelse kan du være med på å fremme det sunne og aktive liv i befolkningen, skape glede, spenning, utfordring og mestring blant mennesker, og oppleve felleskap og tilhørighet gjennom bevegelse.

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!