Årsstudium

Barn og unges læring og utvikling

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Barn og unges læring og utvikling

              

               Hvorfor velge dette programmet?       

                              

Ønsker du kunnskap hvordan mennesker lærer og utvikler seg? Trenger du et bedre faglig grunnlag for å kvalifisere deg til å gå videre til et masterstudium innen pedagogisk-psykologisk rådgivning?

                                                                                                                                                                                                

I denne årsenheten studerer du sentrale teorier og forskningsfunn knyttet til det pedagogisk-psykologiske fagfeltet. Vi arbeider med perspektiver og oppgaver knyttet til barn og unges språklige, intellektuelle og følelsesmessige utvikling. Du får innsikt i hvordan dette henger sammen med sosialisering, motivasjon og læring i settinger som barnehage, skole, hjem og fritid. Dette er relevant for å forstå hvordan foreldre og pedagoger kan legge til rette for barn og unges utvikling - og bidra til integrering.

Studiet gir deg også en innføring i forskningsmetoder som gjør deg i stand til å vurdere hvordan kunnskap utvikles innen pedagogisk-psykologisk forskning.

                           
Universitetet i Oslo
Problemveien 7
0313 Oslo

Universitetet i Oslo – Norges største universitet

Universitetet i Oslo, UiO, ble grunnlagt i 1811 og er Norges største og mest tradisjonsrike institusjon for høyere utdanning. Skolen har ca. 30 000 studenter og 7000 ansatte. UiO har åtte fakulteter, som alle tilbyr både enkeltemner, årsenheter, bachelorprogrammer, masterprogrammer...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Oslo

Highlights