Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Master

Management

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt Studier i Utlandet
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt Studier i Utlandet
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Management

Management

Master i ledelse på Università Cattolica i Italia

Vil du ta masteren din i Italia? Er du fremtidens leder? Masterstudiet i ledelse er utviklet for studenter som ønsker å spille en aktiv rolle i lederprosesser i globale virksomheter.

Programmets innhold

Programmet gir deg avanserte og sammensatte kunnskaper innen ledelse og virksomhetsadministrasjon i globale sammenhenger. En av de største fordelene med dette masterprogrammet, er kombinasjonen av et sterkt analytisk grunnlag og bruken av disse i virkelige problemer. 

Studieløpet

I løpet av studiet vil du lære å integrere internasjonal ledelse og innovasjon, i tillegg til å tilegne en industri- og økonomirelatert kompetanse for å forstå globale organisasjoner i endring. Kunnskapene tilegner du deg gjennom ulike metoder for å optimere læringen, alt fra gruppeprosjekter og case-studier til rollespill og simuleringer.

Du vil utforske områder som er viktige for enhver organisasjon, som:

  • Regnskap og kontroll
  • Organisatorisk atferd
  • Operasjonell ledelse
  • Markedsføring og kommunikasjon
  • Finans
  • Strategisk ledelse

 
Høy tilfredshet blant tidligere studenter

Nøkkeltall fra tidligere studenter:

  • 89,5% var fornøyde med utdanningen
  • 90,6% var fornøyde med arbeidsmengden
  • 81,6% ville valgt universitetet igjen
  • 100% ble ansatt innen 1 år etter endt studium

For kontakt eller mer informasjon om Management, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Utdanningen åpner for et bredt spekter av yrkesmuligheter. Med fullført grad har kandidatene både de tekniske kunnskapene og de metodiske verktøyene for en lederkarriere i store selskaper som arbeider internasjonalt og multikulturelt, så vel som i mindre nasjonale selskaper som implementerer og arbeider med internasjonale prosesser og strategier.

Du vil også få muligheten til å bygge videre på med en forskningsutdanning (PhD).

Søknad, opptak og kostnader

Ta kontakt med skolen for mer informasjon og veiledning om søknad, opptak og kostnader mm.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad, 120 ECTS.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Lån- og stipendmuligheter er tilgjengelig.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Management.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Date of birth

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Universitá Cattolica del Sacro Cuore

Università Cattolica

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Università Cattolica, ligger i Italia og har campus i Milano, Piacenza, Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for sine utdanninger og deres globale nettverk, i tillegg til å være det største private internasjonale universitet i Europa.

Università Cattolica er et stort universitet med mange utdanningsmuligheter. Fordelt på de ulike campusene finner du fakultet i økonomi, kunst, filosofi, medisin, psykologi, jordbruk, mat og miljø, finans, utdanning, språk, realfag, politikk og sosialfag.

Campus Milano

Università Cattolicas hoved campus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale markeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Campus Piacenza og Cremona

Piacenza og Cremona ligger i den nordlige delen av Italia. Opplev byenes rike historier bare ved å gå i gatene, med gamle katedraler og bygninger. Her finner du også museum med kunstverk fra romertiden, en betydelig musikkhistorie og vakker natur.

Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Roma campus er anerkjent for sitt medisinfakultet, "School of Medicine and Surgery". Er du interessert i medisin, er det her du vil være. Ikke bare vil du få en solid utdanning, men du vil også nyte kulturlivet byen tilbyr. 

Roma er hovedstaden i Italia, rik på kultur, kunst og religion. Severdighetene du ser gatelangs er grunn nok til å reise hit, men også maten, museene og omgivelsene.

Vis alle utdanninger fra Universitá Cattolica del Sacro Cuore