Vis studentum.no som: Mobil

International Relations & Global Affairs (IRGA)

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: September - Milano
Ja

International Relations & Global Affairs (IRGA)

bachelor i internasjonale relasjoner - italia

Bachelor i International Relations & Global Affairs (IRGA)

Kan du tenke deg å studere internasjonale relasjoner i Italia? Studiet i International Relations and Global Affairs gir tverrfaglig kunnskap om politikk, økonomi, historie, sosiologi og internasjonal juss. Å studere hvordan man gjennom disse disiplinene kan tilnærme seg, definere og analysere internasjonale relasjoner, gir studentene et solid grunnlag for videre studier og for en spennende karriere. 

En relevant utdanning

Studiet gir studentene viktige ferdigheter for å kunne gjennomføre tverrfaglig forskning og samarbeid, samt verktøyene for å kunne forstå situasjoner i sanntid. Programmets tverrfaglige tilnærming tar ikke bare for seg økonomiens og jussens språk, men også historiske, sosiale og politiske forhold og utfordringer. 

Forholdet mellom land har forskjellige former: bilateralt og multilateralt diplomati, regionale og globale avtaler om handel, investeringer, miljø- og sikkerhetsspørsmål. Et sammensatt nett av selskaper og frivillige organisasjoner er også aktive på en rekke politiske spørsmål i hvert hjørne av verden. I dag krever de fleste økonomiske beslutninger og strategier et internasjonalt perspektiv. Når du deltar på IRGA vil du fokusere på globale spørsmål som f.eks internasjonale verdikjeder, globale markeder, utvinning av naturressurser og globale finansielle fasiliteter.

Karriere

En fullført bachelor i internasjonale relasjoner og globale forhold, gir en rekke ulike jobbmuligheter. Kunnskapen og kompetansen din innen politikk, historie og økonomi, gir et perfekt grunnlag for å arbeide med eksempelvis journalistikk, politikk eller innen ideelle organisasjoner. Forståelsen din for psykologi og gruppedynamikk gir deg gode lederkunnskaper, og de kvantitative evnene dine gjør deg rustet for en karriere innen internasjonal markedsføring og strategisk og analytisk arbeid.

For kontakt eller mer informasjon om International Relations & Global Affairs (IRGA) , vennligst fyll inn en interessemelding.

Emner i studiet

1. året

 • Public Law and Governance
 • Principles of economics
 • Political Science
 • Sociology
 • Quantitative Methods for Social Sciences
 • History of Political Institutions
 • Advanced English for International Relations

2. året

 • International and European Union Law
 • Global Ethics and restorative justice
 • History of International Relations
 • History of Political Thought
 • International Relations
 • International economics
 • Foreign Languages: German, French, Spanish, Arabic, Chinese

3. året

 • Economic Geography
 • International History: the Wider Mediterranean area
 • Global economic policies and institutions
 • Social Psychology
 • Geo-politics and Geo-history
 • Politics in Media
 • Eligible courses
 • Final Examination

Opptakskrav/Søknad

Studiet har et begrenset antall studieplasser. Det tverrfaglige pensumet inkluderer en rekke emner (for eks. Principles of Economics, International Economics, Quantitative Methods for Social Sciences, Economic Geography) som krever forkunnskaper i matematikk og/eller kvantitativ analyse.

Resultater fra videregående skole vil være en av hovedfaktorene for å opptakskomiteens avgjørelse. Alle søkere må sende inn karakterutskrift fra siste to fullførte år på videregående skole.

NB! Krever R matte og god karakter i dette faget! Hvis du ikke tilfredsstiller matematikkkarvet, vil det være mulig å ta et online forkurs.

Språkferdigheter

Kandidatene må ha tilfredsstillende språkferdigheter i engelsk for å søke på dette studiet. 

Last ned kravene for språkferdigheter her.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 ECTS)

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen International Relations & Global Affairs (IRGA) .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og har som mål å bli det største internasjonale universitet i Italia.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en imponerende bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner og utforske alt byen har å by på.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra International Relations & Global Affairs (IRGA) :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!