Vis studentum.no som: Mobil

Negltekniker

Tone Lise Akademiet
Sammendrag
Heltid
1/2 år
Fagskole
72 900 NOK Momsfritt
Ja

Negltekniker

Negltekniker

Vil du bli negltekniker?

Drømmer du om å jobbe med negler og neglteknikk? Tone Lise Akademiet tilbyr landets eneste fagskolegodkjente neglteknikerutdanning.

Utdanningen er NOKUT-godkjent og gir rett til lån og stipend fra Lånekassen. Tone Lise Akademiet er opptatt av å gi deg en total og fullstendig utdanning, så her blir du godt rustet til å takle arbeidshverdagen som negltekniker. Du får også et grunnlag for å utvikle deg til å bli en av landets dyktigste neglteknikere.

Teoretisk og praktisk undervisning

Utdanningen til negltekniker og negldesigner er delt opp i 20 moduler, hvor hver modul har en varighet på en uke. Det veksles mellom teoretisk og praktisk undervisning for at du skal bli best mulig forberedt på arbeidslivet som venter etter fullført utdanning.

I løpet av utdanningen må du også fullføre og bestå følgende delprøver:

 • Profesjonell etikk og neglens historie
 • Hygiene
 • Negletilstander og neglesykdommer     
 • Neglen
 • Kunstige negler                                          
 • Musklene
 • Benstrukturen                                            
 • Huden
 • Nervene                                                   
 • Bakteriologi
 • Blodsirkulasjonen

Utdanningen på Tone Lise Akademiet anses som den mest omfattende neglteknikerutdanningen du kan få, mye på grunn av sine mange timer undervisning. Slik vil du være i stand til å møte klienter og kunder på et profesjonelt og høyt nivå, og klar til å møte de fleste utfordringer neglteknikeryrket byr på.

Opptakskrav/Søknad

Utdanningen bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse.

Alle som ønsker og har mulighet til det er velkommen til oss for en omvisning på huset og i klasserommene, samt en hyggelig prat med lærere og administrasjon. Kontakt Tone Lise Akademiet for mer informasjon

Studiefakta, Tittel m.m

Halvårig fagskoleutdanning (20 uker)

Kostnader

Pris: 72.900 kr (prisen inkluderer studiemateriell og eksamensgebyr)

Fagskoleutdanningene ved Tone Lise Akademiet er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Ta kontakt med Tone Lise Akademiet dersom du trenger informasjon om hvordan du søker hos Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Negltekniker.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er kjent for å tilby undervisning av høy kvalitet, i god kombinsjon av  praksis og teori. Dette gir deg en profesjonell og faglig trygghet, og gjør deg godt forberedt på yrkeslivet. Negltekniker og Beauty Makeup Artist er fagskoleutdanninger, og alle utdanninger er støttet av Lånekassen.

Utdanningstilbud

Et trendriktig fag

Skjønnhetspleie er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser – men også her i Norge. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke som du kan praktisere verden rundt. 

lærekrefter

På Tone Lise Akademiet får du som student tilgang til noen av landets beste lærekrefter. Tone Lise Akademiet stiller høye krav til sine lærere og forelesere, som alle har mange års erfaring fra skjønnhetsbransjen. 

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i over 25 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, daglig leder og rektor

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Negltekniker:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Gode muligheter for Hud- og krop...

Bli kjent med Anita Flølo, rektor/hovedfaglærer innen Hud- og kroppsterapeut på Beauty Hudpleieskole. Hun anbefaler utdanning innen hudterapi for alle som har interesse for faget.

Les mer
– Anbefaler Tone Lise Akademiet

Marianne Indrebø er svært fornøyd med utdanningen på Tone Lise Akademiet. Hun anbefaler skolen til alle som er interessert i å lære mer om neglteknikk, og har selv fått nye og spennende jobbmuligheter etter fullført studium.

Les mer
Lev av lidenskapen din!

I over 30 år har Tone Lise Akademiet vært en fagskole der du får redskapene til å følge lidenskapen din – enten du vil bli negledesigner, makeupartist, hudpleier eller fotterapeut. Dette bør du vite før du søker.

Les mer