Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Yrkesrettede kurs og utdanninger
1/2 år
69 900 NOK
Oppstart: August 2018 - Oslo

Fotpleier

Fotpleie ved Tone Lise Akademiet

Utdann deg til fotpleier ved Tone Lise Akademiet

Vil du bli fotpleier? Tone Lise Akademiet kan nå tilby en yrkesrettet utdanning i fotpleie. Studiet går over et halvt år, og fører til en spennende yrkestittel med mange muligheter. Etter endt utdannelse kan du gå rett ut i jobb på spa, hudklinikker/salonger, apotek, cruiseskip, helseklinikker, parfymerier og mye mer.

Tone Lise Akademiet har tett og god kontakt med bransjen, og kontaktes daglig av aktører som er på utkikk etter de beste terapeutene. Undervisningen er av høyeste kvalitet, og gir en fin kombinasjon av teori og praksis.

Øvingen gjennomføres i skolens egne og lekre studentsalong, og du vil få de aller beste forutsetninger for å oppnå den beste kompetansen innenfor fotpleier-faget. Dette studiet er helt unikt og tilbys kun hos Tone Lise Akademiet. 

En allsidig utdanning innen fotpleie

Utdrag fra pensum:

  • anatomi
  • neglesykdommer/tilstander
  • minipedikyr
  • spa pedikyr med massasje
  • lakkteknikker
  • soak of gel polish
  • forsterking & rekonstruering
  • hårfjerning
  • neglesykdommer og tilstander
  • studentdrevet fotpleiesalong

UNDERVISNINGSTID

Mandag/onsdag/fredag: kl. 09.00-15.00
Tirsdag/torsdag: kl. 09.00-16.00

Opptakskrav/Søknad

Studiet har ingen formelle opptakskrav, men skolen legger vekt på søkers egeninteresse og motivasjon for å gjennomføre studiet. Du må kunne norsk muntlig og skriftlig, og du må være fylt 18 år det året studiet begynner (er du under 18 år kreves bekreftelse av foresatte).

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning over 1/2 år.

Kostnader

69.900,-  (inkludert studiemateriell)

* Prisendringer kan forekomme

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fotpleier.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen negler og makeup!

Tone Lise Akademiet er kjent for å tilby undervisning av høy kvalitet, og kombinerer alltid praksis og teori. Dette gir deg en profesjonell og faglig trygghet, og gjør deg godt forberedt på yrkeslivet. Negltekniker og Beauty Makeup Artist er fagskoleutdanninger, og dermed støttet av Lånekassen.

Utdanningstilbud

Et trendriktig fag

Skjønnhetspleie er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser – men også her i Norge. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke som du kan praktisere verden rundt. 

lærekrefter

På Tone Lise Akademiet får du som student tilgang til noen av landets beste lærekrefter. Tone Lise Akademiet stiller høye krav til sine lærere og forelesere, som alle har mange års erfaring fra skjønnhetsbransjen. 

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i over 25 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, daglig leder og rektor

Vis alle utdanninger fra Tone Lise Akademiet

Kontaktinformasjon til Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fotpleier:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Ta vare på føttene!

Veronica Anseth er ny hovedfaglærer på fotpleierutdanningen ved Tone Lise Akademiet. Her får du blant annet hennes tre viktigste råd til nye studenter!

Les mer