Vis studentum.no som: Mobil

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er landets største utdanningsaktør innen skjønnhet og velvære. I snart 30 år har Tone Lise Akademiet stått for utvikling i bransjen og skapt en plattform for læring gjennom trygghet, kompetanse, kvalitet og utvikling. Et viktig kjennetegn ved Tone Lise Akademiet, er at vi tilbyr utdanninger som det er behov for i samfunnet.

Som student hos oss får du utvikle deg i et kreativt og spennende miljø. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke, som du kan praktisere verden rundt. Under studietiden vil du merke at du gjør en forskjell for andre mennesker.

Velg med hjertet. Å velge en utdanning kan være vanskelig, særlig når det er mange
valgmuligheter og fag du synes er spennende. Vi råder deg til å tenke deg godt om og velge det du selv synes er interessant.

Velkommen som student hos oss!

Våre utdanninger er godkjent av Lånekassen!

Utdanningstilbud

Lær av de beste

Vi stiller høye krav til våre lærere og forelesere. De har mange års erfaring fra skjønnhets-og velværebransjen. Våre lærere kvalitetssikres via årlige pedagogiske kompetanseprogram og hjelper deg å utvikles innen de ulike fagområdene på beste måte til en flott karriere.

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i snart 30 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen.Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, gründer


For kontakt eller mer informasjon om Tone Lise Akademiet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Videopresentasjon

Kontakt skolen

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Tlf: 23 00 29 29
Fax 23 00 29 28
www.toneliseakademiet.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Tone Lise Akademiet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Katia Bratlie @labeauty_skien
AMAZING⭐️ På skolen fikk jeg svært god support og oppfølging. Med de beste lærerne faglig fikk jeg min drøm til å gå i oppfyllelse💗 Kan anbefale dette studiet på sterkeste til alle de som ønsker å få en drøm til å bli mulig⭐️ I dag har jeg egen salong som er mitt levebrød, tusen takk til Tone Lise Akademiet💗
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tone Lise Akademiet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 1 omtaler
Ta vare på huden din!

Det er aldri for sent å følge drømmen din. Møt Emilie som omskolerte seg til en hudpleie utdanning ved Tone Lise Akademiet her. 

Les mer
Lev av lidenskapen din!

I over 30 år har Tone Lise Akademiet vært en fagskole der du får redskapene til å følge lidenskapen din – enten du vil bli negledesigner, makeupartist, hudpleier eller fotterapeut. Dette bør du vite før du søker.

Les mer
– Anbefaler Tone Lise Akademiet

Marianne Indrebø er svært fornøyd med utdanningen på Tone Lise Akademiet. Hun anbefaler skolen til alle som er interessert i å lære mer om neglteknikk, og har selv fått nye og spennende jobbmuligheter etter fullført studium.

Les mer
Skap negl-kunst!

Neglteknikerutdanningen er Tone Lise Akademiets «hjertebarn». Her kan du blant annet lese om TL Akademiets og Norges mestvinnende konkurranseutøver i negldesign.

Les mer