Vis studentum.no som: Mobil

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Velkommen til Tone Lise Akademiet – et av Nordens eldste og ledende kompetansesentre for utdanning innen skjønnhet og velvære!

Tone Lise Akademiet er kjent for å tilby undervisning av høy kvalitet, i god kombinsjon av  praksis og teori. Dette gir deg en profesjonell og faglig trygghet, og gjør deg godt forberedt på yrkeslivet. Negltekniker og Beauty Makeup Artist er fagskoleutdanninger, og alle utdanninger er støttet av Lånekassen.

Utdanningstilbud

Et trendriktig fag

Skjønnhetspleie er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser – men også her i Norge. Med en praktisk og yrkesrettet utdannelse er det kort vei til et fremtidsrettet yrke som du kan praktisere verden rundt. 

lærekrefter

På Tone Lise Akademiet får du som student tilgang til noen av landets beste lærekrefter. Tone Lise Akademiet stiller høye krav til sine lærere og forelesere, som alle har mange års erfaring fra skjønnhetsbransjen. 

___________________________

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i over 25 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge kravene Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere. Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter!

– Tone Lise Forbergskog, daglig leder og rektor


For kontakt eller mer informasjon om Tone Lise Akademiet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Fagskole Sted
Beauty Makeup Artist – deltid Oslo
Beauty Makeup Artist – heltid Oslo
Negltekniker Oslo
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Fotterapeut Oslo
Hud- og kroppsterapeut Oslo
Hudpleier Oslo

Vis alle

Kontakt skolen

Tone Lise Akademiet

Haslevangen 15
0579 Oslo

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Tone Lise Akademiet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tone Lise Akademiet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

– Anbefaler Tone Lise Akademiet

Marianne Indrebø er svært fornøyd med utdanningen på Tone Lise Akademiet. Hun anbefaler skolen til alle som er interessert i å lære mer om neglteknikk, og har selv fått nye og spennende jobbmuligheter etter fullført studium.

Les mer
Verden har bruk for dyktige vipp...

Jennifer (24) fra Hamar blir hovedlærer på den nye utdanningen Vippestylist hos Tone Lise Akademiet. Hun har lang erfaring og masse passion for faget!

Les mer
– Det jeg trengte for å komme me...

Ellinor Aarstad har tatt makeup-utdanning ved Tone Lise Akademiet. Hun har siden utdanningen fortsatt å jobbe innen makeup, samt blitt assisterende lærer og kursholder ved Tone Lise Akademiet.

Les mer
Ta vare på føttene!

Veronica Anseth er ny hovedfaglærer på fotpleierutdanningen ved Tone Lise Akademiet. Her får du blant annet hennes tre viktigste råd til nye studenter!

Les mer