Vis studentum.no som: Mobil

Regi - Bachelor

Teaterhøgskolen
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Regi - Bachelor

Bachelor i regi ved Kunsthøgskolen i Oslo

Du skal utdannes til selvstendig skapende kunstner på høyt nivå, og gjennom opplæring i ulike metoder lære deg å utvikle ditt personlige uttrykk. Teater er en kollektiv kunstart, og du skal også lære å arbeide med et ensemble samt å samarbeid med andre kunstneriske og scenetekniske yrkesgrupper.

Utdanninga tar utgangspunkt i teoriene og arbeidet til den russiske teaterpedagogen, regissøren og skuespilleren Stanislavskij. Studentene skal også bli kjent med andre innfallsvinkler og metoder for regifaget.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor

Teaterhøgskolen

Teaterhøgskolen

Teaterhøgskolen ble etablert i 1953, og er landets ledende institusjon for utdanning av skuespillere og scenekunstnere. Høgskolen tilbtyr bachelorstudium i skuespill og regi, samt masterstudium i teater med ulike spesialiseringer. De har også praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) for deg som vil undervise i teater eller drama.

De fleste av landets største skuespillere har bakgrunn fra Teaterhøgskolen, og det er stor kamp om studieplassene. Mange søker mange år på rad før de blir tatt inn, og det er opptaksprøver på samtlige studier.

Vis alle utdanninger fra Teaterhøgskolen

Kontaktinformasjon til Teaterhøgskolen

Teaterhøgskolen

Fossveien 24
0551 Oslo

Tlf: 22 99 55 00
www.khio.no

Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!