Vis studentum.no som: Mobil

Toulouse Business School (TBS) ved norsk agent Studier i Utlandet

Toulouse Business School (TBS) v/ norsk agent Studier i Utlandet

Med campus i Barcelona, Toulouse, Casablanca, og med Masterprogram også i Paris og i London. TBS er trippelakkreditert- en internasjonal merkevareskole. Mer enn 100 partneruniversitet i mer enn 40 land. Velg program på enten; engelsk/fransk/spansk. Ved graduation får du både fransk og spansk vitnemål.

Studier i Utlandet er norsk agent for TBS. Jeg hjelper deg i hele søknads- og opptaksprosessen.  Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

en moderne internasjonal business School

5 campuser, 3 akkrediteringer, 1 skole åpen for verden! TBS har i mer enn 100 år utdannet morgendagens forretningsledere.

TBS tilbyr utfordrende businessutdanninger til over 5000 studenter i året.. Skolen har som mål å gi studentene analytiske evner, faglig nettverk, samt den smidigheten de trenger for å tilpasse seg, forutse endringer og skape nye ideer i sitt fremtidige arbeidsmiljø.

Med fem campuser midt i hjertet av dynamiske byer, som Tolouse, Barcelona, Casablanca, Paris og London, samt samarbeid med førsteklasses akademiske institusjoner og bedrifter verden over, kan TBS tilby et bredt utvalg studieprogrammer.

Å studere på TBS er en opplevelse for livet – ikke bare faglig, men også personlig. Kontakt Studier i Utlandet, og finn ut mer om din fremtid på TBS!


For kontakt eller mer informasjon om Toulouse Business School (TBS) v/ norsk agent Studier i Utlandet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bachelor Sted
Bachelor in Management TBS (Barcelona og Toulouse) Flere studiesteder (2)
Master, 2 år
Masterprogrammer ved Toulouse Business School (TBS) Flere studiesteder (2)

Vis alle

Kontakt skolen

Studier i Utlandet

Ramdalveien 2

Tlf: +47 924 72 572
studieriutlandet.org


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Toulouse Business School (TBS) v/ norsk agent Studier i Utlandet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Toulouse Business School (TBS) v/ norsk agent Studier i Utlandet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!