Bachelor

Bachelor i manus

NSKI høyskole, i Oslo
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelor i manus

Bachelor i Manus

NSKI Høyskole utdanner moderne og nytenkende manusforfattere - med et øye for realistiske uttrykk innen film, TV, og sceneproduksjon!

En treårig Bachelor i manus er en allsidig forfatterutdanning som gir deg et solid håndverk for å kunne skrive for tv, film, sceneproduksjoner, og alle digitale plattformer.
Hos oss får du i tillegg muligheten til å fordype deg inn mot den spesifikke sjangeren eller retningen du ønsker.

Våre lærere har lang yrkeserfaring og du vil få tett kontakt med bransjen - og vi henter i tillegg inn dagsaktuelle og dyktige gjestelærere.

Om manusstudiet

Studiet i manus gir deg et solid forfatterhåndverk, og gjør deg i stand til å fortelle levende historier, lage plot, skildre karakterer og karaktergallerier, skrive skarpe replikkføringer, og ikke minst skape dramatikk gjennom moderne uttrykksformer. 

Utdanningen gir deg en grundig innføring i manusutvikling, verktøyene, utfordringene, og ikke minst rommet til å skape som selvstendig manusforfatter - med tett oppfølging av våre lærere i en liten klasse med studenter. 

Vår manusutdanning er unik i skandinavisk sammenheng der vi samarbeider tett med BA i regi og BA i skuespill med felles undervisning i skuespill, analyse og improvisasjon, samt en rekke film- og teaterproduksjoner. På denne måten vil du som manusforfatter stadig få prøvd ut arbeidet ditt sammen med et team av regissører og skuespillere.

Studiet stiller høye krav til deg til som student og din selvdisiplin, og du må beregne å benytte tid til å skrive utenfor det som er kjernetid for undervisning ved skolen (mandag-fredag 09.00-16.30). 

Vi er en utdanningsinstitusjon der «alle kjenner alle» og du ikke er én i mengden. Vi ser at faglig høyt nivå kombinert med høyt engasjement, glede og samhold gir gode resultater, og på NOKUTs studiebarometer er vi stolt over at vi årlig scorer over gjennomsnittet for andre sammenlignbare studietilbud.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Oslo
NSKI høyskole
st. Olavs gate 32
0166 Oslo

NSKI høyskole

NSKI Høyskole er en liten skole midt i Oslo sentrum som tilbyr treårig bachelorutdanning innen skuespillerfag, musikkteater, manus og regi. Høsten 2022 starter skolen også opp en ettårig videreutdanning for scenekunstnere i egenskapte produksjoner. Skolen er den eneste høyskolen i...

Les mer og vis alle utdanninger ved NSKI høyskole

Highlights