Master

Regnskap og revisjon (MRR)

Nord universitet, i Bodø
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Regnskap og revisjon (MRR)

Drømmer du om en spennende og godt betalt jobb knyttet til næringslivet? Da er masterstudiet i regnskap og revisjon noe for deg.

Master i regnskap og revisjon er et toårig profesjonsstudium for deg som er sosial, nysgjerrig og modig. Du ser for deg en spennende og utfordrende jobb i en teknologidrevet og fremtidsrettet bransje, med stort fokus på teamarbeid.

En mastergrad i regnskap og revisjon åpner mange muligheter i et arbeidsmarked der etterspørselen er høy, og behovet for nyansettelser økende. Det er en svært allsidig utdanning som ikke bare gir deg mulighet til å jobbe med revisjon, men du vil også være attraktiv for et stort utvalg av økonomistillinger i ulike bransjer.

Med en karriere innen revisjon kan du være med og gjøre en forskjell. Du vil ha en sentral ansvarsrolle, få mulighet til å jobbe tett på ledelsen, og ofte ha tilgang til styrerommene. Du vil beherske relevante og tidsriktige ledelsesverktøy, og være skodd for å ha en sentral ansvarsrolle. Du vil også ha sterke analytiske ferdigheter, og god forståelse for praktiske og teoretiske problemstillinger.

Med en fullført master i regnskap og revisjon kan du med karakteren C eller bedre i alle fag på masternivå, samt tre års relevant praksis, søke om godkjenning som statsautorisert revisor.

For deg som allerede har en mastergrad, vil det være mulig å ta studiet på kortere tid.

Master i regnskap og revisjon er et ordinært, campusbasert fulltidsstudium. Undervisningen består i hovedsak av en kombinasjon av forelesninger på campus og arbeidskrav med delkrav og presentasjoner løpende gjennom semesteret. For arbeidskravene vil det foreligge visse krav til fysisk oppmøte på campus. Det vil også være noe innslag av digitale undervisningsløsninger i enkelte av fagene.

Ved å ta en master i regnskap og revisjon ved HHN vil du ha mange karrieremuligheter i et spennende arbeidsmarked. Det er en svært allsidig utdanning som ikke bare gir deg mulighet til å jobbe med revisjon, men du vil også være attraktiv for et stort utvalg av økonomistillinger i ulike bransjer. Du vil beherske relevante og tidsriktige ledelsesverktøy, og være skodd for å ha en sentral ansvarsrolle med mulighet til å jobbe tett med ledelsen, styret og eierne i selskapene.

Du vil være godt kvalifisert for en karriere både nasjonalt og internasjonalt, og du vil kunne velge i spennende stillinger som revisor, controller, finansanalytiker og mange andre ulike økonomi- og finansfunksjoner. Kunnskapen du tilegner deg, sammen med erfaring vil også kunne lede til lederstillinger innenfor økonomistyring, finans og andre relevante bransjer.Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Bodø
Nord universitet
Bodø
Bodø

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights