Master

Global ledelse

Nord universitet, i Bodø
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Global ledelse

Vil du være med på å utvikle regionale løsninger på globale problemer og utfordringer? På dette tverrfaglige studieprogrammet er en av målsetningene å utdanne og utvikle ledere som forstår denne dynamikken. Kunnskapene du tilegner deg i løpet av denne utdanningen vil gjøre deg i stand til å lede an i endrings- og utviklingsarbeid innenfor bærekraftig blå og grønn verdiskaping. Utveksling er en naturlig del av det å utvikle forståelse for globale perspektiver, og dette studieprogrammet gir deg også en gylden mulighet til å skaffe deg internasjonal erfaring. Enten gjennom ordinær studentutveksling til et av Nords mange partnerskapsuniversiteter, eller gjennom deltakelse på vårt fremtidsrettede partnerskapsprogram i verdensmetropolen Shanghai. Om utreise ikke er aktuelt, kan du utvikle flerkulturell og internasjonal forståelse ved å gjennomføre relevante valgemner i Bodø sammen med både internasjonale og norske studenter ved HHN.

Studieprogrammet egner seg også for deg som ikke er utdannet økonom. Det er samlingsbasert, og det legges opp til mye aktivitet og interaksjon. Blant annet gjennom deltakelse på Nordens største internasjonale studentkonferanse (High North Dialogue), som årlig arrangeres ved Nord universitet.

Denne graden kvalifiserer studenter til å fylle et bredt spekter av stillinger innenfor organisasjons- og næringsliv og offentlig forvaltning. Nyutdannede kandidater kan eksempelvis være aktuelle for stillinger som leder eller rådgivende konsulenter innen CSR (Corporate Social Responsibility), næringslivsetikk og samfunnsansvar, og strategisk planlegging og markedsanalyse. De kan også være aktuelle for stillinger som rådgiver eller internasjonal kontakt innen energisektoren, som leder innen tilsyn- og kontrollarbeid, eller som rådgiver og leder innenfor sosial og bærekraftig utvikling – hos nærings- og samfunnsutviklingsaktører på ulike nivåer.

HHN vil i løpet av studieprogramperioden få besøk av flere norske og utenlandske selskaper som ønsker å rekruttere potensielle ansatte blant studentene.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Bodø
Nord universitet
Bodø
Bodø

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights