Vis studentum.no som: Mobil

Profesjonelt styrearbeid

NooA – Nordic open online Academy
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
ca 20 timer
Heltid/deltid
Åpent for opptak hele året
Nettstudier

Profesjonelt styrearbeid

Profesjonelt styrearbeid | Lederskolen ved NooA

NooAs kurs i styrearbeid er utviklet i samarbeid med Styre og Ledelse AS.

Kurset i profesjonelt styrearbeid passer for deg som er eller skal bli styreleder, styremedlem, daglig leder eller eier. Du får tilgang til alle de fire kursene i profesjonelt styrearbeid som er beskrevet nedenfor. I tillegg inneholder kurset E-forelesninger, leksjoner, quizer, innsendingsoppgaver, samt relevante artikler og ressurser.

Kurset består av fire studieenheter som tar for seg alle roller i et styre. Uavhengig av hvilken rolle du har i et styre er det viktig å kjenne alle rollene og ansvaret som følger med rollen for å forstå helheten i styrearbeidet.

 1. Grunnleggende styrearbeid: I denne studieenheten får du grunnleggende kompetanse og forståelse av styrearbeid. Her får du vite hva som er styrets oppgaver, roller og myndighet i selskapet. Du får også en innføring i den økonomiske risikoen, lover og regler.
 2. Daglig leder og styret: daglig leders rolle, økonomiske ansvar, rapporteringsplikt, innhold og frekvens, og det personlige erstatningsforholdet i et AS. Studieenheten fokuserer på daglig leders oppgaver i forhold til styret.
 3. Styremøte og økonomi: Denne studieenheten tar for seg gjennomføring av styremøte med agenda, protokoll, lover og formalia. Studieenheten fokuserer på oppgavene til dem som sitter i styret, rapporterer til styret, eller er styresekretær. I tillegg har studieenheten en introduksjon til økonomi- og regnskapsfaget. Strategi og digitalisering er også en vesentlig del av styrearbeidet og vi kommer inn på dette emnet i denne delen.
 4. Praktisk styrearbeid med sjekklister, tips og råd.

For kontakt eller mer informasjon om Profesjonelt styrearbeid, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Kurset i profesjonelt styrearbeid passer for deg som er eller skal bli styreleder, styremedlem, daglig leder eller eier. Kurset krever ingen forkunnskaper.

Studiefakta, Tittel m.m

Elektronisk utmerkelse: Når du har bestått de fire studieenhetene får du en elektronisk utmerkelse. Den fungerer som et kursbevis som du for eksempel kan dele på LinkedIn om du ønsker det.

Kostnader

kr 6.900

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Profesjonelt styrearbeid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NooA – Nordic open online Academy

NooA – finn ditt nettkurs og start i dag

NooA (Nordic open online Academy) er nettskolen som følger din timeplan. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere og individuell oppfølging. På Campus NooA legges det til rette for forum der du kan drøfte spørsmål med andre, og skolen er fleksibel for deg som liker best å studere i ditt eget tempo. 

Ulike studietilbud

Veien til studiekompetanse eller fagbrev kan være kortere enn du tror. NooA tilbyr nettkurs innen generell studiekompetanse, påbygging til generell studiekompetanse og spesiell studiekompetanse. I tillegg til dette har skolen et stort utvalg av nettkurs i yrkesfag, som for eksempel helsefagarbeider og salg, service og sikkerhet. Skolen benytter seg av ulike digitale læringsverktøy for å sikre best mulig studieprogresjon. 

Privatisten er en møteplass som gjør det mulig for elevene på NooA videregående skole å få kontakt med hverandre på tvers av fag og studieretninger. Her kan naturfagelevene få kontakt med dem som tar både matematikk, historie og sosialkunnskap. I tillegg får de tilgang til råd og tips rundt forberedelser og påmeldinger til eksamen.

Studentlappen er et tilbud til deg som vil lære studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

Ti fordeler med nettstudier på NooA

 1. Start i dag
 2. Studer der du er
 3. Lær av de beste digitale lærerne
 4. Lær i sosiale nettverk med andre
 5. Bruk 180 dager per kurs
 6. Studer i ditt eget tempo
 7. Få mye læring for pengene
 8. Jobb og tjen penger mens du studerer
 9. Få studielån på videregående skole
 10. Nå lenger
Vis alle utdanninger fra NooA – Nordic open online Academy

Kontaktinformasjon til NooA – Nordic open online Academy

NooA – Nordic open online Academy

Kirkegata 7
Kragerø 3770

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Profesjonelt styrearbeid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!