Fashion Brand Communication

ESMOD Oslo
Sammendrag
Fagskole
Oslo
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Fashion Brand Communication

students planning fashion content

Fashion Brand Communication | ESMOD Oslo 

Kunne du tenke deg å jobbe med merkevarekommunikasjon i mote- og livsstilsbransjen? Da er Fashion Brand Communication utdanningen for deg.

ESMOD Oslos toårige fagskoleutdanning Fashion Brand Communication er rettet mot mote- og livsstilsindustrien, og tar for seg merkevarekommunikasjon i dette omfattende feltet. Fordi utdanningen inngår i ESMODs internasjonale utdanningsnettverk, vil perspektivet vi jobber ut fra også være internasjonalt.

Om utdanningen

Gjennom utdanningen vil du få en praktisk innføring i markedsføring og kommunikasjon innen mote- og livsstilsbransjen. Du vil lære å bygge kjennskap til en eksisterende merkevare, samt kommunisere produkter og tjenester mot spesifikke målgrupper.

Videre vil du få kunnskap om hvordan man jobber med produktutvikling, for å bygge en bredere og mer bærekraftig merkevare, gjennom tilpasning og utvidelse av merkevarens sortiment med nye produktgrupper.

Hva lærer du?

Studieplanen er utarbeidet etter ESMOD Internationals pensum for utdanningen ESMOD Fashion Business. For å få en helhetlig forståelse for moteindustrien og alle aktørene i bransjen, vil du få en innføring i stilhistorie, trender, tendenser og segmenter. Dette danner et godt grunnlag for å lære om branding og merkevareutvidelse.

Utdanningen består av følgende emner:

 • Trender og livsstil 
 • Merkevareutvidelse og tilpasning  
 • Merkevarekommunikasjon  
 • Profesjonalisering 

Utdanningen vektlegger både manuelt og digitalt kreativt arbeid. Design, produktutvikling og visualisering av idéer gjøres for hånd og med bruk av digitale verktøy, slik som Adobe Illustrator. 

Gjennom studiet vil du tilegne deg en god forståelse for bruk av sosiale medier og ulike kommunikasjonsplattformer. I tillegg vil du lære å planlegge og gjennomføre en digital kampanje, og hvordan du måler effekten av denne. 

Med kunnskapen og ferdighetene du sitter igjen med etter endt utdanning, vil du kunne definere en aktørs kommunikasjonsbehov og finne innovative løsninger på morgendagens markedsutfordringer. Du vil ha en inngående forståelse av mote- og livsstilsindustrien, og hvilken rolle enhver profesjonell aktivitet har i merkevarekommunikasjonen.

For kontakt eller mer informasjon om Fashion Brand Communication, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter fullført og bestått utdanning kan du jobbe innenfor mote- og livsstilsbransjen med: 

 • Merkevareutvidelse
 • Merkevaretilpasning
 • Digital kommunikasjon
 • Digital markedsføring
 • Innholdsmarkedsføring
 • Inbound marketing
 • CRM (Customer relationship management)
 • Community manager (etablere en "online community")
 • VIP-influencing - Arbeid med sosiale medier
 • Arbeid i PR-byrå
 • Arbeid i agentur
 • Arbeid i trendbyrå
 • Arbeid med CMS (Content management system)

Dersom du ønsker å studere videre, kan du søke opptak til det tredje året ved ESMOD Paris’ utdanning ESMOD Fashion Business, på NKR-nivå 6.

Opptakskrav/Søknad

For å bli tatt opp som student på fagskolestudier må du oppfylle ett av følgende opptakskrav:

 • Generell studiekompetanse
 • Fullført og bestått videregående opplæring
 • Fagbrev/svennebrev

 ELLER
Realkompetanse for fagskole:

 • Minimum 23 år i løpet av opptaksåret.
 • Dokumentere 3 års fulltids arbeidserfaring, herunder regnes lønnet/ulønnet arbeid, verneplikt, folkehøyskole og frivillig arbeid/tjeneste.
 • Arbeidsattester må inneholde start og sluttdato samt stillingsprosent/timeantall.
 • Dokumentere norskkunnskaper fra grunnskole, videregående skole, norsk på høyere nivå eller norskprøve B2 for innvandrere fra Kompetanse Norge.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskoleutdanning, 120 studiepoeng. 

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge ESMOD Oslo?

Sosialt skolemiljø

Ettertraktet utdanning

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fashion Brand Communication.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

ESMOD Oslo

ESMOD | Den internasjonale motefagskolen

ESMOD Oslo har utdannet designere og modellører siden 1990. Utdanningene er forankret i solide tradisjoner gjennom 180 år. Ønsker du deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap, tilbyr vi den eldste og mest prestisjetunge utdanningen innen fagfeltet. ESMOD Oslo er en del av Fagskolen Kristiania.

Hvorfor studere på ESMOD?

Med en utdanning fra ESMOD er du med på å skape mote og starte trender! Med den grundige ESMOD-utdanningen som fundament, kan du påta deg mange ulike arbeidsoppgaver og stillinger i motebransjen. Hvis du ønsker deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap, tilbyr vi den eldste og mest prestisjetunge utdanningen innen motebransjen.

Vår fagskoleutdanning er forankret i solide tradisjoner gjennom 180 år. Vår styrke er modernitet i arbeidsmetoder, teknologi og industri. Med det internasjonale ESMOD- diplomet er du blant eliten i motebransjen.

Mote som livsstil

Mote handler om å undersøke, oppdage, forvente, forestille og observere slik at du kan analysere og møte markedets ønsker og behov. Dette er et gjennomgående fokus på ESMODs utdanninger. Har du et brennende ønske om å gjøre interessen din til et levebrød er dette skolen for deg! ESMOD tilbyr den eldste og en av de mest prestisjetunge utdanningene innen fagfeltet. 

ESMOD Oslo – våre studier

Det internasjonale ESMOD-pensumet er treårig. Vi tilbyr en ettårig (60 studiepoeng) og en toårig (120 studiepoeng) fagskoleutdanning, som til sammen dekker hele pensumet. Våre studenter velger som regel å først ta vårt ettårige studium og deretter vårt toårige studium. Videre kan du bygge på med en master ved ESMOD Paris.

Kontakt med yrkesfeltet

ESMOD Oslo har et omfattende kontaktnett både nasjonalt og internasjonalt innen motebransjen. Dette nettverket benyttes aktivt i undervisningen gjennom gjestelærere, sensorer/jurymedlemmer, bedriftsbesøk og prosjektoppgaver.

Masterutdanning i Paris

ESMODs fagskoleutdanning gir deg den unike muligheten der du kan gå direkte fra fagskole med 180 studiepoeng til å ta en internasjonal mastergrad. Ved ESMOD Paris kan du ta en master med høy internasjonal prestisje. ESMOD er den eneste moteskolen i Norge som gir deg denne muligheten, og masterutdanningen er ranket som en av de beste i verden.

Vis alle utdanninger fra ESMOD Oslo

Kontaktinformasjon til ESMOD Oslo

ESMOD Oslo

Rosenkrantz' gate 16
0160 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fashion Brand Communication:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Få et innblikk i en students hve...

Maneesha Gallage deler sine erfaringer med Esmod

Les mer