Vis studentum.no som: Mobil

studere mote

Den internasjonale motefagskolen - ESMOD

ESMOD Oslo har utdannet klesdesignere og modellører siden 1990, og er en del av det prestisjetunge, internasjonale nettverket ESMOD International. Nettverket har i dag 20 skoler rundt om i hele verden og utdanner studenter på internasjonalt nivå. Vår styrke er modernitet i arbeidsmetoder, teknologi og industri. 

Hvorfor studere på ESMOD?

Med en utdanning fra ESMOD er du med på å skape mote og starte trender! Med den grundige ESMOD-utdanningen som fundament, kan du påta deg mange ulike arbeidsoppgaver og stillinger i motebransjen. Hvis du ønsker deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap, tilbyr vi den eldste og mest prestisjetunge utdanningen innen motebransjen.

Vår fagskoleutdanning er forankret i solide tradisjoner gjennom 175 år. Vår styrke er modernitet i arbeidsmetoder, teknologi og industri. Med det internasjonale ESMOD- diplomet er du blant eliten i motebransjen.

"Motebransjen er internasjonal. Da bør også utdanningen din være det."
- Rektor Rakel Benjaminsen

Mote som livsstil

Mote handler om å undersøke, oppdage, forvente, forestille og observere slik at du kan analysere og møte markedets ønsker og behov. Dette er et gjennomgående fokus på ESMODs utdanninger. Har du et brennende ønske om å gjøre interessen din til et levebrød er dette skolen for deg! ESMOD tilbyr den eldste og en av de mest prestisjetunge utdanningene innen fagfeltet. Kjente merker som har blitt etablert av tidligere ESMOD-studenter er blant annet velkjente Fam Irvoll, CalaJade, Mette Møller og Epilogue. 

Utdanninger

Begge utdanningene er fagskolegodkjente og du kan søke om stipend og lån hos Lånekassen. Våre fagskoleutdanninger er forankret i solide tradisjoner gjennom snart 180 år, med opprinnelse i Paris.

Motevisning som springbrett

ESMOD har en årlig avgangsvisning hvor studenter fra 1. og 2. klasse viser frem arbeid som de selv har designet. Skolen har et tett samarbeid med motebransjen, og hvert år går flere avgangsstudenter direkte ut i relevante jobber. Det er alltid spanere tilstede under avgangsvisningen, og studenter blir invitert til internship eller intervjuprosesser for faste stillinger.

Masterutdanning i Paris

ESMODs fagskoleutdanning gir deg den unike muligheten der du kan gå direkte fra fagskole med 180 studiepoeng til å ta en internasjonal mastergrad. Ved ESMOD Paris kan du ta en master med høy internasjonal prestisje. ESMOD er den eneste moteskolen i Norge som gir deg denne muligheten, og masterutdanningen er ranket som en av de beste i verden.


For kontakt eller mer informasjon om ESMOD Oslo, Fashion Mode, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Motedesign og Modellismemedarbeider 1-årig Oslo
Motedesigner og Modellør 2-årig Oslo

Vis alle

Kontakt skolen

ESMOD Oslo, Fashion Mode

Kirkegata 20
0153 Oslo

Tlf: 91179597
Mobil 91179597
www.esmod.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om ESMOD Oslo, Fashion Mode.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 3 omtaler

Student
(5)
Har lært mye på kort tid!
Student
(5)
Hardt, men verdt det! :-)
Tidligere student
(5)
Kjempebra!
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra ESMOD Oslo, Fashion Mode:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 3 omtaler
Få et innblikk i en students hve...

Maneesha Gallage deler sine erfaringer med Esmod

Les mer