ESMOD | Den internasjonale motefagskolen

ESMOD Oslo har utdannet designere og modellører siden 1990. Utdanningene er forankret i solide tradisjoner gjennom 180 år. Ønsker du deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap, tilbyr vi den eldste og mest prestisjetunge utdanningen innen fagfeltet. ESMOD Oslo er en del av Fagskolen Kristiania.

Hvorfor studere på ESMOD?

Med en utdanning fra ESMOD er du med på å skape mote og starte trender! Med den grundige ESMOD-utdanningen som fundament, kan du påta deg mange ulike arbeidsoppgaver og stillinger i motebransjen. Hvis du ønsker deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap, tilbyr vi den eldste og mest prestisjetunge utdanningen innen motebransjen.

Vår fagskoleutdanning er forankret i solide tradisjoner gjennom 180 år. Vår styrke er modernitet i arbeidsmetoder, teknologi og industri. Med det internasjonale ESMOD- diplomet er du blant eliten i motebransjen.

Mote som livsstil

Mote handler om å undersøke, oppdage, forvente, forestille og observere slik at du kan analysere og møte markedets ønsker og behov. Dette er et gjennomgående fokus på ESMODs utdanninger. Har du et brennende ønske om å gjøre interessen din til et levebrød er dette skolen for deg! ESMOD tilbyr den eldste og en av de mest prestisjetunge utdanningene innen fagfeltet. 

ESMOD Oslo – våre studier

Det internasjonale ESMOD-pensumet er treårig. Vi tilbyr en ettårig (60 studiepoeng) og en toårig (120 studiepoeng) fagskoleutdanning, som til sammen dekker hele pensumet. Våre studenter velger som regel å først ta vårt ettårige studium og deretter vårt toårige studium. Videre kan du bygge på med en master ved ESMOD Paris.

Kontakt med yrkesfeltet

ESMOD Oslo har et omfattende kontaktnett både nasjonalt og internasjonalt innen motebransjen. Dette nettverket benyttes aktivt i undervisningen gjennom gjestelærere, sensorer/jurymedlemmer, bedriftsbesøk og prosjektoppgaver.

Masterutdanning i Paris

ESMODs fagskoleutdanning gir deg den unike muligheten der du kan gå direkte fra fagskole med 180 studiepoeng til å ta en internasjonal mastergrad. Ved ESMOD Paris kan du ta en master med høy internasjonal prestisje. ESMOD er den eneste moteskolen i Norge som gir deg denne muligheten, og masterutdanningen er ranket som en av de beste i verden.


For kontakt eller mer informasjon om ESMOD Oslo Fagskolen Kristiania, vennligst fyll inn en interessemelding.

Hvorfor velge ESMOD Oslo Fagskolen Kristiania?

Sosialt skolemiljø

Ettertraktet utdanning

Tett på arbeidslivet

Utdanninger

Fashion Brand Communication Oslo
Motedesign- og modellismemedarbeider Oslo
Motedesigner og modellør Oslo

Kontakt skolen

ESMOD Oslo Fagskolen Kristiania

Rosenkrantz' gate 16
0160 Oslo

Tlf: +47 22 59 60 00
www.esmod.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om ESMOD Oslo Fagskolen Kristiania.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 3 omtaler

Student

Har lært mye på kort tid!

Student
Tidligere student
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra ESMOD Oslo Fagskolen Kristiania:

OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 3 omtaler