Vis studentum.no som: Mobil

Bachelorgrad i dansekunst og koreografisk tenkning

Høyskolen for dansekunst
Sammendrag
Bachelor
Oslo
3 år
Heltid

Bachelorgrad i dansekunst og koreografisk tenkning

Studietilbudet bachelor i dansekunst og koreografisk tenkning fører frem til en treårig eksamen i dansekunst og koreografisk tenkning på lavere grads nivå. Studietilbudet er en kunstutdanning med hovedvekt på utøvende og skapende dans, og koreografisk praksis og tenkning.

Studietilbudet Bachelor i dansekunst og koreografisk tenkning fører frem til en treårig eksamen i dansekunst og koreografisk tenkning på lavere grads nivå. Studietilbudet er en kunstutdanning med hovedvekt på integreringen mellom utøvende og skapende dans, og koreografisk praksis og tenkning.

Opptakskrav/Søknad

Formelt opptakskriterium til bachelor i dansekunst og koreografisk tenkning ved Høyskolen for dansekunst er fullført videregående opplæring med generell studiekompetanse , eller likeverdig kompetanse. Unntak fra krav om generell studiekompetanse gjelder for søkere som gjennom annen dokumentert utdanning og opptaksprøve kan dokumentere likeverdig kompetanse med de fastsatte krav for opptak, og spesielle faglige kvalifikasjoner innen dansekunst og koreografisk tenkning.

Høyskolen for dansekunst

Bachelor i dansekunst og koreografisk tenkning

Studietilbudet Bachelor i dansekunst og koreografisk tenkning fører frem til en treårig eksamen i dansekunst og koreografisk tenkning på lavere grads nivå. Studietilbudet er en kunstutdanning med hovedvekt på utøvende og skapende dans, og koreografisk praksis og tenkning.

Vis alle utdanninger fra Høyskolen for dansekunst

Kontaktinformasjon til Høyskolen for dansekunst

Høyskolen for dansekunst

Marstrandgata 8
0566 Oslo


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Ofte stilte spørsmål
Høyskolen for dansekunst

Førsteamanuensis i dans og ledere av Høyskolen for Dansekunst, Camilla Myhre og Caroline Wahlström Nesse, svarer på spørsmål om bachelorstudiet ved skolen.

Les mer