Vis studentum.no som: Mobil

Urban visjon og Arkitekturdesign

Domus Academy
Sammendrag
Master
Milano
11 måneder
Heltid
21 900 EUR
Høst og vår
Søknadsfrist: Kontakt skolen
Klasserom

Urban visjon og Arkitekturdesign

Er du interessert i byplanlegging og arkitektur? Domus Academy tilbyr master i Urban visjon og Arkitekturdesign i den vakre og kulturelle storbyen Milano!

Om utdanningen

I utdanningen lærer du om designbaserte strategier i transformering og regenerering av storbyområder. Du kommer til å designe konsepter for private og offentlige områder basert på faktorer som miljø, sosial rettferdighet og økonomisk bærekraft.

De teoretiske kursene inkluderer urban representasjon, arkitektonisk representasjon, designformasjon, urban- og landskapsdesign og arkitektonisk design.   

Studiets oppbygning

Masterprogrammet i interiørdesign og boligdesign er workshop-basert, støttet opp av seminarer, forelesninger, veiledning og feltarbeid. Du får personlig oppfølging og coaching av dyktige bransjefolk, program- og prosjektlesere og mentorer.

Valgfag

I løpet av utdanningen velger du områder du ønsker å utforske videre. Du kan velge mellom: 

 • Identitetsdesign
 • Design av luft og rom
 • Visjonskapning

 
Praktisk erfaring

For å få arbeidserfaring velger du mellom å gjennomføre en praksisperiode ved et relevant selskap, jobbe med et prosjekt i samarbeid med en virksomhet og fullføre en modul i entreprenørskap. Uansett hva du velger, vil du få en mentor med god erfaring og  et verdifullt nettverk.

For kontakt eller mer informasjon om Urban visjon og Arkitekturdesign, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Utdanningen legger kompetansegrunnlaget du trenger for å skape en profesjonell karriere innen blant annet design, arkitektur og ingeniørarbeid. 

Noen eksempler på mulige karrierer: 

 • Arkitekt
 • Strategisk planlegger
 • Urban designer
 • Prosjektleder
 • Landskapsplanlegger
 • Kommunikasjonsleder

Opptakskrav/Søknad

For å kvalifisere til opptak må du oppfylle følgende krav:

 1. Bachelorgrad eller akademisk diplom i et relatert utdanningsprogram
 2. Sertifisering i engelskspråk (IELTS 5.0 eller General)

 
Kontakt skolen for mer informasjon om søknad og opptak. 

Studiefakta, Tittel m.m

Akademisk mastergrad i Urban Vision & Architectural Design (60 ECTS). Graden akkrediteres av Italian Ministry for University and Research (MUR) og utdeles av NABA, Nuova Accademia di Belle Arti.

Dobbel grad

Dersom du ønsker det, kan du ta en dobbel mastergrad (90 ECTS) over 14 måneder. Double Award Master akkrediteres av Privy Council UK og Italian Ministry for University and Research (MUR).

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Urban visjon og Arkitekturdesign.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Domus Academy

Domus Academy

Drømmer du om å studere i Milano? Domus Academy er en av Italias mest prestisjetunge og topprangerte skoler for masterstudier i design, mote og business. Start din kreative karriere her!

Domus Academy har blitt rangert som en av Italias 3 beste designskoler i Italia av QS World University Rankings 2022. Men det er er flere grunner til å velge Domus Academy som ditt akademi!

5 grunner til å velge Domus Academy

 1. Nytenkende i designhovedstaden
  Studér ved et av verdens høyest rangerte designskoler og la din kreativitet slippe løs. Opplev Milano, verdens design- og motehovedstad. Skolen er anerkjent av internasjonale institusjoner og publikasjoner.
 2. Særegne tilnærminger til designforskning
  Arbeid på originale og ukonvensjonelle prosjekter med ledende selskaper og fagfolk. Prøv deg frem med ulike designkonsepter og se fremtiden gjennom mulige og umulige scenarier. 
 3. Designerfaring og unike karrieremuligheter
  Delta i mesterklasser med kjente og nye designere. Skap nye kontakter gjennom workshops med ettertraktede selskaper og studioer. Få erfaring i praksis og bli med i et fantastisk alumni-nettverk.
 4. Dynamisk og skreddersydd utvikling
  Du får muligheten til å tilpasse fin akademiske vei. Delta på tverrfaglige workshops og tilpass studieplanen i henhold til dine interesser og karrieremål.
 5. International Double Award Master's
  Få en internasjonalt anerkjent International Double Award Master's; en britisk akkreditert Master of Arts fra Regent's University London, i tillegg til en akademisk og akkreditert mastergrad i Italia.

 
Design og lær

Domus Academy har en tanke om at den beste måten å lære på, er gjennom praktisk arbeid i prosjekter. Du vil lære å utforske, undersøke og utvikle nye ideer. Det er derfor 90% av pensumet er basert på tverrfaglige workshops.

Campus - fasiliteter

Domus Academy består av 13 bygninger på campus i Navigli-distriktet i Milano. Akademiet ligger i nærheten av både offentlig transport og sentrum med historiske monumenter og shoppinggater. 

Fashion lab

Motestudenter får tilgang til skolens "motelab" for å lage modeller og prototyper, utstyrt med symaskiner, mannekenger, strykejern, sybord og andre verktøy og stoffer.

Design lab

I skolens "designlab" kan du arbeide med modeller og prosjekter, som er en del av studieprogrammet. Laben er utstyrt med høyteknologisk maskineri, verktøy og en mengde ulike materialer.

Lærerstaben

På Domus Academy kommer du til å arbeide side-ved-side med prominente internasjonale designere, samt lære fra ledere som bringer pulserende design til klasserommene og deler deres kunnskap om det nyeste innen design.

Få praksisplass i kjente selskaper i Milano

Domus Academy har etablerte avtaler med noen av de mest anerkjente merkene innen design, mote, forretning og arkitektur. Du kan få praksisplass i selskaper, profesjonelle studioer, konsulentvirksomheter for design, magasiner, reklamebyråer og kulturelle institusjoner. For å nevne noen: 

Accenture, Bvlgari, Comune di Milano, Ferrari, Google, Max Mara Fashion Group, Moncler, Starbucks, Reebok, Samsung Fashion, Sergio Rossi, Superga, Gianni Versace og Yoox Net a Porter Group.

Vis alle utdanninger fra Domus Academy

Kontaktinformasjon til Domus Academy

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano MI

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Urban visjon og Arkitekturdesign:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!