Bachelor i utøvende musikk

Barratt Due Musikkinstitutt
Sammendrag
Bachelor
Oslo
4 år (240 stp)
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Søknadsfrist: 15. desember for opptak påfølgende år
Klasserom

Bachelor i utøvende musikk

I løpet av fire år med bachelorstudier legger du grunnlaget for en karriere som profesjonell musiker. Som bachelorstudent får du individuell undervisning på hovedinstrument og anledning til å delta i ulike kammermusikkgrupper og ensembler. Du gjennomgår også en solid musikkteoretisk skolering, innføring i grunnleggende direksjon og repertoarkunnskap.

Gjennom emnene i Entreprenørskap får du undervisning i og erfaring med å utvikle dine egne kunstneriske prosjekter. Konserter er sentrale i studiet ved instituttet. I tillegg til å produsere egne konserter samarbeider vi med mange andre profesjonelle aktører i kulturlivet, som festivaler og symfoniorkestre, både i Norge og utenlands.

Det tredje og fjerde året kan du velge emner du er spesielt interessert i ved siden av undervisningen i hovedinstrument og entreprenørskap. Det tas forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte studenter for at det enkelte valgemnet skal igangsettes. Oversikt over valgemner som tilbys vil bli kunngjort ved semesterstart.

Kontaktinformasjon til Barratt Due Musikkinstitutt

Barratt Due Musikkinstitutt

Lyder Sagens gate 2
0358 Oslo

Tlf: 22 06 86 86

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!