Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Varighet: Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Studielån/Stipend: Kontakt lånekassen
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Søknadsfrist: Rullerende opptak frem til studiestart
Utdanningsinstitutt: Akademiet Privatistskole
Oppstart: Kontakt Akademiet - Nettstudier

Samfunnsfag

Ta opp samfunnsfag

Ta Samfunnsfag som privatist

Mangler du generell studiekompetanse, eller ønsker å ta opp fag fra videregående? Akademiet Privatistskole hjelper deg å ta Samfunnsfag som privatist!

Samfunnsfag er et av minstekravene for generell studiekompetanse. Faget er nytt etter Kunnskapsløftet og erstatter samfunnslære.

Hva er samfunnsfag?

Faget Samfunnsfag ved Akademiet har som hensikt å gi deg innsikt i hvordan samfunnet fungerer og hvilken rolle du har for å bidra til samfunnet. Det politiske systemet er en viktig del hvor du vil tilegne deg kunnskap om politikk i Norge, samt i det internasjonale samfunnet. Dere vil drøfte og diskutere produksjon mot forbruk, arbeids- og næringsliv, økonomi, kultur, internasjonale forhold, samt individ og samfunn.

For kontakt eller mer informasjon om Samfunnsfag, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende

Studiefakta, Tittel m.m

Privatisteksamen i Samfunnsfag

Det avholdes muntlig eksamen i samfunnsfag. Som privatist står du selv ansvarlig for oppmelding til eksamen. Frister og datoer for oppmelding og eksamen avgjøres av fylket. Informasjon finner du på privatistweb.no.

Fagkode: SAF1001

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Samfunnsfag.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Akademiet Privatistskole

ta opp fag på akademiet privatistskole

Akademiet Privatistskole

Vil du forbedre vitnemålet ditt, få fordypnings-/ realfagspoeng eller generell studiekompetanse? Ta fagene du trenger på Akademiet Privatistskole!

Akademiet Privatistskole tilbyr undervisning og eksamensforberedelser i fag fra videregående skole. Om du mangler generell studiekompetanse, vil forbedre karakterer du har fra før, eller ta helt nye fag, har Akademiet Privatistskole det du trenger.

Karaktergaranti - Bedre karakter eller pengene tilbake!

Skolen har i tillegg karaktergaranti i alle fag. Akademiet har så stor tro på sitt pedagogiske undervisningsopplegg, sin skoleerfaring og sine lærere at vi gir deg pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din i fag du har fra før. Det vi krever av deg er at du møter til obligatorisk undervisning og leverer inn eventuelle obligatoriske oppgaver, samt gjennomfører prøveeksamen.

Studietilbud ved Akademiet Privatistskole

Vi tilbyr alle fellesfagene og har et bredt utvalg av programfag innen studiespesialisering. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk, individ og samfunn
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 
Språkfag
 
Økonomistyring


I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistutdanning i åtte forskjellige byer og på nettstudier

Akademiet Privatistskole holder til i OsloDrammen, Fredrikstad, KristiansandSandnesÅlesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr vi nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer gjennom et eget oppgaveinnsendingsprogram. 

Leksehjelp og rådgiving

Privatistskolen kan også tilby lever som til daglig går på en videregående skole leksehjelp og ekstraundervisning i fag de ønsker særlig fordypning i. Vi gjennomfører også prøveeksamen i alle fag, både skriftlig og muntlig. Du finner kontaktskjema til riktig studiested under hver utdanning.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Privatistskole

Kontaktinformasjon til Akademiet Privatistskole

Akademiet Privatistskole

Pilestredet 56
0167 Oslo


Studiested og bomuligheter