Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Studere i Vancouver – Canada

Vancouver - The City of Glass. Er du begeistret for skisport, strender, kunst gallerier, øl bryggerier eller regnskoger? Da er Vancouver stedet for deg. Dette er en by hvor du kan stå på ski om morgenen og gå på stranden om ettermiddagen. Vancouver grenser til Coast Mountain Range og Stillehavet samt er Vancouver anerkjent for å være et av verdens mest beboelige byer. Kallenavnet "The City of Glass" kommer fra Vancouvers downtown hvor skimrende skyskrapere av glass  reiser seg mot himmelen.
Filtrer etter
Fagområde
Utdanningstype
Vancouver
Utdanningsform
Vis alle filter
Viser 1-5 av 5 treff
Annonser

Populære kategorier

Places within Vancouver

Er du begeistret for skisport, strender, kunst gallerier, øl bryggerier eller regnskoger? Da er Vancouver stedet for deg. Dette er en by hvor du kan stå på ski om morgenen og gå på stranden om ettermiddagen. Vancouver grenser til Coast Mountain Range og Stillehavet samt er Vancouver anerkjent for å være et av verdens mest beboelige byer. Kallenavnet "The City of Glass" kommer fra Vancouvers downtown hvor skimrende skyskrapere av glass  reiser seg mot himmelen.

Vancouver er en dynamisk, multikulturell by i spektakulære og naturlige omgivelser. Uansett hvilken tid på året finnes det innendørs og utendørs aktiviteter for alle. Vancouvere er svært stolte over deres velkomne, rene og trygge gater - natt og dag året rundt.  

Populasjon og klima

Vancouver den tredje største byen i Canada med en populasjon på 580.000 mennesker. Vancouver har et av det mildeste klima i Canada med en gjennomsnitts temperatur på rundt 30C i januar og 18 0C i juli måned.

Parker

Vancouver har mer enn 200 forskjellige parker men den meste kjente er Stanley Park som er et av verdens urbane og største park med en skog som er mer enn 150 år. Går du tur i Stanley Park er det vanskelig å overse totempælene som står og skuer utover horisonten.

Økonomi

Vancouver er Canadas største og mest varierte havneby og gjør varehandel for $75 billioner årlig. Det er også hjemmet til mange forskjellige industrier dette inkluderer gruvedrift, skog, bio teknologi, film og programvare industrien.

Studere i Vancouver?

Høres Vancouver ut som en by for deg? Hvis du vil oppleve og studere i "The City of Glass", kan du klikke her for hvilke skoler det finnes i Vancouver.