Studere i Brno – Tsjekkia

Brno

Brno er Tsjekkias nest største by med ca 400 000 innbyggere. Byen ligger sørøst i Tsjekkia, ca 2,5 timer med buss fra Praha, og er et viktig kulturelt, turistisk og vitenskapelig sentrum. Brno er en universitetsby med mange forskjellige fakulteter og det finnes mange internasjonale studenter på medisin og veterinærstudiene. I Brno finnes det både hybler og leiligheter å leie. Standarden på hybler og leiligheter er oftest meget bra. En 3-roms leilighet sentralt i Brno koster rundt 4000 norske kroner i måneden.
Søket ga ingen resultater. Vennligst prøv et Nytt søk

Velkommen til Brno i Tsjekkia

Brno er Tsjekkias nest største by med ca 400 000 innbyggere. Byen ligger sørøst i Tsjekkia, ca 2,5 timer med buss fra Praha, og er et viktig kulturelt, turistisk og vitenskapelig sentrum. Brno er en universitetsby med mange forskjellige fakulteter og det finnes mange internasjonale studenter på medisin og veterinærstudiene.

Byen er omringet av vakkert skogsområdet og tilbyr mange kulturelle muligheter som teater, museer, kino og utesteder. Takket være beliggenheten så har Brno et veldig behaglig klima.

Hybler og leiligheter i Brno

I Brno finnes det både hybler og leiligheter å leie. Kontakt skolen så kan de være behjelpelige. Standarden på hybler og leiligheter er oftest meget bra. En 3-roms leilighet sentralt i Brno koster rundt 4000 norske kroner i måneden. Byen har et godt utviklet trikketilbud som tar deg over alt.

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!