Brasil

Brasil - fotball, karneval og samba

Praktfulle strender, kolossale regnskoger og byer som bruker musikk som drivstoff - Brasil har en forbløffende variasjon av naturlige og kulturelle vidundere. Dette er verdens største land i det tropiske og de eneste begrensningene er din fantasi. Brasil er studiestedet for deg som vil ha en kombinasjon av karneval, fotball og samba. Når du bestemmer deg for å vende hjem vil ditt minne være fylt med eventyrlige og uforglemmelige opplevelser. I Brasil varer studieåret fra mars – desember og som oftest er undervisningen på portugisisk så du må kunne dokumentere at du har gode språkferdigheter.
Viser 1-1 av 1 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Relevans
Viser 1-1 av 1 treff

Studere i Brasil

Praktfulle strender, kolossale regnskoger og byer som bruker musikk som drivstoff - Brasil har en forbløffende variasjon av naturlige og kulturelle vidundere. Dette er verdens største land i det tropiske og de eneste begrensningene er din fantasi. Brasil er studiestedet for deg som vil ha en kombinasjon av karneval, fotball og samba. Når du bestemmer deg for å vende hjem vil ditt minne være fylt med eventyrlige og uforglemmelige opplevelser.

Tørk støvet av sandalene - Studer i Brasil

I Brasil varer studieåret fra mars – desember og som oftest er undervisningen på portugisisk så du må kunne dokumentere at du har gode språkferdigheter. Drar du på utveksling gjennom et universitet / høgskole i Norge er undervisningsspråket enten engelsk eller norsk. I tillegg vil du få muligheten til å lære portugisisk.

Hvis du skal søke på en bachelorgrad i Brasil må du sørge for at vitnemålet fra gymnaset ditt blir godkjent av brasilianske utdanningsmyndigheter, Conselho Estadual Educacao som finnes i hver region. I tillegg må du få oversatt vitnemålet til portugisisk før du melder deg opp til en nasjonal opptaksprøve, Concurso vestibular.

Etter at du har blitt tatt opp ved et universitet kan du søke visum fra den brasilianske ambassaden i Oslo. Det er viktig at søkere er i begynner i god tid siden søknadsprosessen kan ta opptil flere uker.

Kilder: Ansa

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!