Bali

Bali - The Paradise Island

Vil du studere på Bali?
Bali er kun en av mange små øyer i Indonesia, men uten tvil den mest kjente. Øya blir ofte omtalt som ”The Paradise Island” på grunn av dens rykte for å være et tropisk paradis som er slående idyllisk og vakkert. Bruk søketjenesten nedenfor, og finn din utdanning på Bali.
Viser 1-2 av 2 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-2 av 2 treff

Mer om Bali

Bali ligger like ved ekvator og har en frodig natur, henrivende strender, enorme vulkaner og fossende elver som kunne være tatt ut fra en eventyrbok. Det er ikke uten grunn at Bali er blitt en populær reisedestinasjon; Balinesere er enormt gjestfrie og ønsker alle velkommen til nydelige Bali!

Bali som studieby

Bali som øy er liten i størrelse, og du kan kjøre rundt hele kysten på en dag. Her møter du en spennende kultur, med mye sang, dans, kunst og musikk. Du finner også flotte fjell og vulkaner, samt eksotiske strandbyer som Amed, Lovina og Permutera. Nyt en massasje i solnedgangen, fråts i god mat og drikke og få en opplevelse for livet sammen med andre studenter fra hele verden!

Populære studier på Bali

Mange studenter griper sjansen og reiser til Bali for å studere der et semester eller et helt år. Det mest vanlige er å studere Ex. Phil og Ex. Fac eller Idrett, men det finnes også andre studier man kan velge mellom.

Studere på Bali

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!