Vis studentum.no som: Mobil

Informatikk - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Heltid
San Francisco
2 år
Master, 2 år
Oppstart: August - San Francisco
Søknadsfrist: 15. mars

Informatikk - Master

Master i Informatikk - University of San Francisco

Master i Informatikk ved University of San Francisco

Masterprogrammet i Informatikk ved University of San Francisco (USF) gir deg bred kunnskap innen programvareutvikling. Du lærer også om andre sentrale disipliner innen informatikk, som blant annet systemer, nettverk, programmering, algoritmer og teori.

Studiet tilbys både heltid og deltid. Det siste året inkluderer ulike valgfag, slik at du kan bygge studiet opp etter egne interesser og mål.

et lærerikt og spennende pensum

Alle studenter gjennomfører de samme grunnleggende emnene det første året i mindre klasser, slik at du får en nær kontakt og bedre oppfølging fra professorene. I løpet av det andre året velger du emner basert på dine egne interesser og akademiske mål. Du vil også utvikle flere store programvareprosjekter i løpet av utdanningen, inkludert et hovedprosjekt. 

Du kan velge mellom følgende fordypningsemner: 

  • Big Data
  • Dataprosessering 
  • Programvareutvikling
  • Maskinlæring

Under det andre året skriver du ditt hovedprosjekt der du jobber med spesifikasjon, design og utvikling av et software-system. Prosjektet utføres i samarbeid med en industri eller en fakultetssponsor.

Hvorfor velge master i informatikk?

Studiet gir mulighet til å få praktisk jobberfaring i San Francisco Bay Area – i dataindustrien og softwareindustrien – samtidig som du oppnår studiepoeng. Tidligere studenter fra Informatikk ved USF har fått jobb i noen av verdens største teknologiselskaper, blant annet Adobe, Amazon, Apple, Facebook, IBM, Microsoft og Twitter. 

Med fullført master i informatikk er du godt rustet for ulike stillinger i IT-bransjen, eller til å fortsette studiene ved et PhD-program. 

Fordeler ved å studere i San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Du kan finne kandidater fra dette programmet i blant annet Adobe, Apple, Facebook, Google, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

For kontakt eller mer informasjon om Informatikk - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å søke opptak til dette studiet må du ha bestått en bachelorgrad. Søknaden må også inneholde to anbefalingsbrev, bestått GRE-test, samt et motivasjonsbrev. Internasjonale studenter må i tillegg legge ved dokumentasjon på finansiering, samt TOEFL- eller IELTS-test. 

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad / Master of Science

Kostnader

Kostnader fra $24,160. 

Videopresentasjon

Få et innblikk i norske studenters studiehverdag på University of San Francisco! 

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Informatikk - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

To order information from Informatikk - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!