Vis studentum.no som: Mobil

Bioteknologi - Master

University of San Francisco
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst: August – Vår: Januar - San Francisco
Søknadsfrist: Høst: 15. april – Vår: 15. oktober

Bioteknologi - Master

Master i bioteknologi ved University of San Francisco

Master i bioteknologi ved University of San Francisco

Master i bioteknologi ved University of San Francisco (USF) integrerer vitenskapelige, forretnigsmessige og etiske aspekter ved bioteknologi. Studiet er utformet for å gi studentene en tverrfaglig bakgrunn.

Studiet kan fullføres på enten 16 eller 21 måneder. Målet er at studentene skal oppnå en avansert forståelse av molekylærbiologiske begreper.

Karrieremuligheter

Gjennom studiet vil du oppnå et avansert nivå av kompetanse i forskerteknikker i bioteknologi. Du vil bli i stand til å demonstrere kunnskap i den bioteknologiske industrien, og oppnå en forståelse av kommunikasjon og lederskap i bransjen.

USF ligger i kjernen av bioteknologisk arbeid og innovasjoner, og gir derfor et mangfold av muligheter for å jobb eller praksis i relevante selskaper og organisasjoner.

Med fullført grad kan du jobbe innen rekke felt, blant annet:

  • biomedisinsk forskning
  • farmasi
  • bioteknologiske patenter
  • energiindustrien

Opptakskrav/Søknad

For å søke på dette studiet må du ha bestått en bachelorgrad. Søknaden skal inkludere et motivasjonsbrev som beskriver dine grunner for å velge dette studieprogrammet, samt dine akademiske og yrkesmessige mål. Brevet bør også beskrive din bakgrunn og erfaring.

Du må også ha bestått en GRE-test, samt TOEFL eller IELTS.

For mer detaljert informasjon, vennligst kontakt University of San Francisco.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad / Professional Science Master’s (PSM)

Jeg vil vite mer!

Want to know more about this program, Bioteknologi - Master? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

University of San Francisco

Studere i USA på University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Beskrivelse og bosted

Vil du vite mer?

To order information from Bioteknologi - Master, please fill out the following information:

Sign up to our newsletter!
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!