Bachelor

Prosessteknologi, ingeniør - bachelor (nettbasert)

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Prosessteknologi, ingeniør - bachelor (nettbasert)

Vil du være med å utvikle mer effektive og bærekraftige måter for å gjøre råvarer om til ferdige produkter? Norge er en stor industrinasjon. Vi produserer og eksporterer energi, mat, mineraler og kjemikalier.

Som student i prosessteknologi lærer du hva som kreves for å produsere god kvalitet av lokale, nasjonale og internasjonale råvarer på en effektiv måte. Vår industri trenger dyktige ingeniører som kan designe og drive gode produksjonsprosesser gjennom det grønne skiftet!

I studiet har vi FNs mål for bærekraft i fokus. Gjennom studiet til prosessingeniør får du kunnskap og forståelse som vil hjelpe deg til å bidra i dette arbeidet. Du kan velge å fordype deg i ny gassteknologi, hydrogen eller brenselceller for å bidra til «ren energi for alle» (FN-mål 7), du vil få en forståelse av krav og metoder som støtter «ansvarlig forbruk og produksjon» i industrien (FN-mål 12) og du vil lære hvordan endring og optimalisering av prosesser kan bidra til å «stoppe klimaendringene» (FN-mål 13).

Som nettstudent kan du studere fra hvor som helst og legge opp studieåret slik at det passer til din livssituasjon, men husk at det uansett er et heltidsstudium. Nettstudenter har to samlingsuker i Narvik hvert semester.

UiT Norges arktiske universitet
Universitetet i Tromsø
9037 Trømsø

Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Her studerer over 16.000 studenter – fordelt på over 200 studieprogrammer. UiT har studietilbud på ti steder: Tromsø, Alta, Kirkenes, Hammerfest, Harstad, Narvik, Bardufoss, Bodø,...

Les mer og vis alle utdanninger ved UiT Norges arktiske universitet

Highlights