Kunst og håndverk

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Årsstudium
Stavanger
1 år / 2 semestre
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Kunst og håndverk

Hos oss vil du få muligheten å arbeide med form, farge og visuell kommunikasjon, utvikle og utfordre din egen kreativitet. På studiet vil du lære om ulike to- og tredimensjonale materialer. Du vil få muligheten til å eksperimentere og prøve ut ulike analoge og digitale verktøy og materialer innen tegning, maling, tre, leire, tekstil, trykk, foto, animasjon og print i våre store velutstyrte verksteder.

Kunst og håndverk er et kunst- og kulturfag og et praktisk estetisk ferdighetsfag. Kunst-, arkitektur, designhistorie og kunstopplevelser i nærmiljøet er en integrert del av studiet og studiet vil by på en veksling mellom sanseinntrykk, formell kunnskap, analyse, refleksjon, fabulering og handling i materialer. 

Utdanningen er rettet inn mot pedagogisk arbeid i grunnskolen, og studiet er også et videreutdanningstilbud for lærere i grunnskolen. Studiet kan og kvalifisere deg for videre kunststudier. Studiet passer deg som er lærer eller for deg som ønsker å fordype deg i et visuelt kunstfag hvor praktisk estetisk arbeid i ulike materialer står sentralt, kombinert med kunsthistorie og fagdidaktikk. 

Eksamensformene under studiet vil være varierte, og du vil få prøve ut ulike uttrykksformer i kunst, design og håndverksverdenen.

Du er kanskje også interessert i:

  • Drama årsstudium
  • Grunnskolelærerutdanning trinn 1-7 master
  • Grunnskolelærerutdanning trinn 5-10 master

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!