Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Master
Bergen
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Pedagogikk

Pedagogisk kunnskap og innsikt i pedagogiske prosessar blir stadig meir relevant i eit samfunn og arbeidsliv som krev kontinuerleg utvikling og utdanning innan alle sektorar og bransjar. Ein mastergrad i pedagogikk gir deg ein allsidig bakgrunn og kompetanse som kvalifiserer til mange ulike jobbar. 

På masterstudiet diskuterer vi spørsmål som:

Studiet gir deg høg kompetanse i kunnskapsutvikling og læringsprosessar. Du lærer om samanhengen og spenninga mellom ulike kunnskapsformer, læringssyn, utdanningspolitikk og pedagogiske praksisar, og får innsikt i korleis menneske lærer, kommuniserer og deler kunnskap.

  • Kva er kunnskap? 
  • Korleis utviklar og deler me kunnskap? 
  • Kva skal utdanning sikte mot?

Med ein master i pedagogikk er du kvalifisert til ei rekkje stillingar i kommune, stat, frivillige organisasjonar eller bedrifter, til dømes: 

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er med sine vel 18 000 studenter og nær 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter med en rekke tilhørende institutter og faglige sentre.

Universitetet i Bergen er også del av et globalt nettverk av studenter, forskere og kunnskapsinstitusjoner.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Bergen

Kontaktinformasjon til Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Postboks 7800
5020 Bergen

Tlf: 55 58 00 00
Fax 55 58 96 43


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!