Bachelor

Elektronisk musikk

Universitetet i Agder, i Kristiansand
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Elektronisk musikk

Elektronisk musikk gir deg muligheten til å følge studieprogrammet med laptop som hovedinstrument. Der arbeider du spesielt med elektronisk musikk og følger en emne sammensetning hvor blant annet utøving, komposisjon, lyddesign, programmering og produksjon av elektronisk musikk står sentralt. Vi er opptatt av å utdanne musikere på et høyt nivå, gjennom videreutvikling av kunstneriske og tekniske ferdigheter forberedes du til å fungere som musiker på et profesjonelt nivå.

Utdanningen kvalifiserer deg til skapende og utøvende arbeid innenfor kunst- og kultursektoren. Den kan være ditt utgangspunkt for en musikerkarriere enten som utøver, produsent, komponist, lyddesigner, lydtekniker, programmør, frilansmusiker eller lignende.

Universitetet i Agder
Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Agder

Highlights