Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
12–24 mnd, avhengig av lengde på internship og linjevalg
Master, 2 år
Oppstart: September - Milano
Ja

Corporate communication, Milano

master i kommunikasjon - italia

Master in Corporate Communication

Master i Corporate Communication er en utdanning som gir deg en unik internasjonal opplevelse i hjertet av den Italienske byen for kommunikasjon, Milano. 

Masterutdanning i kommunikasjon

Å være en "kommunikativ" person er sjeldent nok til å lykkes i en karriere innen bedriftskommunikasjon. Du trenger aktiv opplæring for å oppnå kompetansen til å møte de siste utfordringene i et arbeidsmarked som stadig er i endring.

I løpet av utdanningen i Corporate Communication vil du bli oppfordret til å utforske trender og tenke utenfor boksen. Om du ønsker å bli profesjonell innen kommunikasjon, og ønsker en nyskapende, berikende og morsom læringsvei, vil Master i Corporate Communication – og det nettverket den gir innen akademia og forretning – passe for deg.

Hver modul i programmet er utviklet for å styrke studentens sjanse til å bli ettertraktede fagfolk innen kommunikasjonsområdet. Undervisningen i masterprogrammet er sentrert rundt de mest aktuelle strategiske og operasjonelle kommunikasjonsspørsmålene innen forretningsverdenen, og vil gi studentene de profesjonelle, mellommenneskelige og språklige kunnskapene som kreves for å være en effektiv kommunikatør i bedrifter og byråer.

Karrieremuligheter

Gjennom dette masterprogrammet vil du få grundig kunnskap i kommunikasjon. Du vil bli rustet til å bli del av en organisasjon eller et byrå, hvor du kan utføre oppgaver knyttet til strategisk og operativ styring innen alle områder av kommunikasjon: 

 • Bedrifts- og merkevarekommunikasjon
 • Regnskap og strategisk planlegging
 • PR og event management
 • Digital kommunikasjon
 • Sosiale medier og community management
 • Intern kommunikasjon
 • Markedskommunikasjon og branding

Opptakskrav/Søknad

Generelle opptakskrav

 1. Fullført bachelorgrad eller studier tilsvarende 3 år (180 studiepoeng)
 2. Utdanningen må være fullført før studiestart
 3. Università Cattolica vil evaluere kandidatenes akademiske og personlige bakgrunn, og avgjøre om de møter de spesifikke kravene for opptak til det valgte studieprogrammet.


programspesifikke forkunnskaper

 1. Kandidater som best passer til dette studieprogrammet har en bachelor- eller mastergrad (BA, BS, MA, MS, or MBA) innen Økonomi, Ledelse, Kommunikasjon eller Humaniora.
 2. Alle søkere bør ha oppnådd grunnleggende kunnskap innen kommunikasjon eller markedsføring enten gjennom studier eller yrkeserfaring.


språkferdigheter

Søkere som ikke har engelsk som morsmål eller som ikke har fullført et studieprogram undervist på engelsk, må fremvise engelskkunnskaper tilsvarende B2 level; enten via en språktest (TOEFL/iBT, Academic IELTS) eller via et Skype-intervju med masterprogrammets komité.

Studiefakta, Tittel m.m

1-årig mastergrad (70 ECTS)

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Corporate communication, Milano .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og har som mål å bli det største internasjonale universitet i Italia.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en imponerende bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hovedcampus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Kort sagt er Milano en vakker, kulturell og pulserende by, som gir de internasjonale studentene et mangfold av muligheter til å utvikle sin faglige og profesjonelle karriere.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor kjerneingrediensene i italiensk mat finnes i overflod, og hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Med nærhet til de logistiske sentrene i den italienske næringsmiddelindustrien, gir disse campusene den perfekte læringsbakgrunnen. Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell men også dynamisk by. Denne majestetiske byen kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. Roma er også kjent for politikk, økonomisk viktighet, filmindustri og utdanning. 

På Cattolicas campus i Roma vil studentene føle seg hjemme og – ikke minst – ha tilgang til et bredt spekter av fasiliteter. Ønsker du en pause fra studiene en ettermiddag, kan du ta en 10-minutters togtur til Piazza San Pietro; verdens minste uavhengige stat. Fra Vatikanstaten kan du enkelt gå til Romas andre attraksjoner og utforske alt byen har å by på.

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Corporate communication, Milano :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!