Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Master, 2 år
Milano
12–24 mnd, avhengig av lengde på internship og linjevalg
Heltid
Støttet av lånekassen
September
Klasserom

Corporate communication, Milano

master i kommunikasjon - italia

Master in Corporate Communication

Master i Corporate Communication er en utdanning som gir deg en unik internasjonal opplevelse i hjertet av den Italienske byen for kommunikasjon, Milano. 

Masterutdanning i kommunikasjon

Å være en "kommunikativ" person er sjeldent nok til å lykkes i en karriere innen bedriftskommunikasjon. Du trenger aktiv opplæring for å oppnå kompetansen til å møte de siste utfordringene i et arbeidsmarked som stadig er i endring.

I løpet av utdanningen i Corporate Communication vil du bli oppfordret til å utforske trender og tenke utenfor boksen. Om du ønsker å bli profesjonell innen kommunikasjon, og ønsker en nyskapende, berikende og morsom læringsvei, vil Master i Corporate Communication – og det nettverket den gir innen akademia og forretning – passe for deg.

Hver modul i programmet er utviklet for å styrke studentens sjanse til å bli ettertraktede fagfolk innen kommunikasjonsområdet. Undervisningen i masterprogrammet er sentrert rundt de mest aktuelle strategiske og operasjonelle kommunikasjonsspørsmålene innen forretningsverdenen, og vil gi studentene de profesjonelle, mellommenneskelige og språklige kunnskapene som kreves for å være en effektiv kommunikatør i bedrifter og byråer.

Karrieremuligheter

Gjennom dette masterprogrammet vil du få grundig kunnskap i kommunikasjon. Du vil bli rustet til å bli del av en organisasjon eller et byrå, hvor du kan utføre oppgaver knyttet til strategisk og operativ styring innen alle områder av kommunikasjon: 

 • Bedrifts- og merkevarekommunikasjon
 • Regnskap og strategisk planlegging
 • PR og event management
 • Digital kommunikasjon
 • Sosiale medier og community management
 • Intern kommunikasjon
 • Markedskommunikasjon og branding
For kontakt eller mer informasjon om Corporate communication, Milano , vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 • Bachelor vitnemål, på engelsk, hvis ferdig
 • Innhold i Bachelorgraden, fag og innholdsbeskrivelse med korresponderende studiepoeng, på engelsk
 • Passport
 • Motivasjonsbrev
 • Engelsk sertifikat- IELTE/TOEFL

Når du søker gjennom Studier i Utlandet, betaler ingen søknads fee. 

Ta kontakt for mer informasjon og veiledning for søknads- og opptaksprosess mm.

Studiefakta, Tittel m.m

1-årig mastergrad (70 ECTS)

Videopresentasjon

Ta en titt på studentlivet på Università Cattolica! 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Corporate communication, Milano .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica del Sacro Cuore, bedre kjent som Cattolica, ligger i Italia og har campuser i Milano, Piacenza-Cremona, Brescia og Roma. Universitetet er anerkjent både for utdanningene og for et globalt nettverk, og er det største private internasjonale universitet i Europa.

Cattolica er et omfattende universitet hvor mulighetene nesten er uendelige. Her tilbys en bredde av programmer fra medisin, kommunikasjon, filosofi og kunst, til økonomi og næringsliv, regnskap og finans, landbruk, psykologi og lingvistikk.

Campus Milano

Università Cattolicas hoved campus ligger i Milano. De travle gatene rundt campus er fulle av kafeer, restauranter og butikker. På campusen finner du likevel skjulte pittoreske hager og gårdsplasser, som skaper en unik atmosfære og bidrar til et godt studiemiljø.

Milano er den økonomiske, kommersielle og industrielle hovedstaden i Italia, og en port til internasjonale kapitalmarkeder. Her finnes over 8600 aktive nasjonale og internasjonale finans- og forsikringsselskaper. Den italienske børsen, la Borsa Italiana, ligger kun 10 minutter unna campusen – en ideell nærhet for studentene som studerer innen økonomi, ledelse og bank og finans.

Campus Piacenza-Cremona

Hvor er det vel bedre å studere Agro-virksomhet enn på et internasjonalt og anerkjent universitet som ligger i hjertet av den italienske matdalen? Et sted hvor studentene har tilgang til produsenter og distributører av ikoniske merkenavn.

Campusene Piacenza og Cremona ligger en time sør for Milano. Disse to vakre middelalderbyene kan skilte med masse historie, i tillegg til følelsen av samhold og identitet – som er blant det som definerer det italienske samfunnet.

Studieprogrammene blir undervist av akademikere og forskere som står i forkant av deres respektive fagområder, og som har stor erfaring fra verdensklassen.

Campus Roma

Roma campus kan skryte av den anerkjente "School of Medicine and Surgery", med 43 fakultets medlemmer oppført blant de beste italienske forskerne.

Å studere i Roma er å studere i hjertet av en kulturell, men også dynamisk by. Roma kan by på et mangfold av historie og huser noen verdens mest kjente bygninger og kunstverk. 

Vis alle utdanninger fra Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Università Cattolica v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Corporate communication, Milano :

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!