Vis studentum.no som: Mobil

praha tsjekkia

Study in Prague: Studer medisin i Tsjekkia på Charles University

Studer medisin i utlandet ved prestisjefulle Charles University, Third Faculty of Medicine. 

Det tredje fakultetet ved Charles University tilbyr et fulltidsstudie til skandinaviske studenter som vil studere medisin i utlandet. Medisinstudiet er støttet av lånekassen. Det er enkelt å søke, første steg er å melde opp til opptaksprøven. Andre steg er å søke gjennom skolens søknadsskjema. Opptaksprøvene for skoleåret 2021/2022 vil bli avholdt avholdt den 15. Juni 2021. Opptaksprøvene vil bli avholdt på nett som en hjemmeeksamen. 

  Les mer om medisinstudiet her

Charles University, Third Faculty of Medicine

Charles University, også kjent som University of Prague, er det eldste og største universitetet i den Tsjekkiske Republikk. Det prestisjefulle universitetet i Praha har en lang tradisjon med å utdanne norske og skandinaviske medisinstudenter. Medisinstudiet ved Charles University gir full legeautorisasjon i hele Skandinavia etter 6 år. Det tredje fakultetet tilhører universitetssykehuset Vinohrady Nemocnice der studentene vil tilbringe deler av studiehverdagen sin.

Bli kjent med fakultetet 

Charles University har tidligere organisert åpen dag på skolen i løpet av våren for å møte de nye Skandinaviske søkerne i Praha. Som et substitutt for dette har skolen opprettet en ny og egen hjemmeside for at studentene skal kunne bli bedre kjent med fakultetet. Trykk her for å komme til siden.

Covid-19

Som flere land i Sentral-Europa så er Tsjekkia hardt rammet av Koronaviruset. Skolen har som følge av dette innført en rekke tiltak og retningslinjer for å dempe smittespredningen. For skoleåret 2021/2022 vil det bli tilbudt nettundervisning i alle ikke-praktiske fag. 


For kontakt eller mer informasjon om Study in Prague, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Profesjonsstudium Sted
Medisinutdanning i Praha Praha

Vis alle

Kontakt skolen

Study in Prague

Ruská 2411, 100 00 Praha 10-Vinohrady

Tlf: 53710453
Mobil 92222302 / 41190412

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Study in Prague.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 1 omtaler

Åsmund
(5)
Jeg har selv studert 3 år i Praha på 3. fakultetet og har fått mange minner for livet. Praha er en fantastisk storby det alltid skjer noe, det perfekte sted å være student! Jeg vil også anbefale 3. fakultetet fordi det er der flest nordmenn drar og fordi lærerne er mindre strenge og autoritære på. Jeg følte at de ønsker å hjelpe deg med å stå ek...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Study in Prague:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 1 omtaler