University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet

i Hamburg
Få mer informasjon om skolen 👍

University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet

Medisinutdanning i hjertet av Hamburg - UMCH

University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) er den tyske grenen av George Emil Palade University of Medicine, Pharmacy, Sciences, and Technology of Targu Mures  i Bulgaria.

Studier i Utlandet er norsk agent for UMCH, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send oss en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Om UMCH

Medisinske studier ved UMCH i Hamburg er basert på verdiene og erfaringen til den anerkjente og tradisjonelle UMFST, som har stått for fremragende forskning og undervisning i over 70 år. UMFST er et statsuniversitet som ligger i den rumenske byen Targu Mures i regionen Transylvania. Med mer enn 11 000 studenter og 3 medisinske fakulteter (humanmedisin, odontologi og farmasi), er det det største medisinske universitetet i landet.

UMCHs campus ligger nabolaget Bahrenfeld – også kjent som Science City. Bahrenfeld, som tilhører distriktet Altona, er et av de mest attraktive utdanningssentrene i Tyskland. Campus er lett tilgjengelig og ligger i et av de grønneste distriktene i Hamburg. Vil du bo i nærheten av skolen finner du også bomuligheter av høy kvalitet i området. 

Fasiliteter på campus

Skolen tilbyr moderne fasiliteter som multimedia forelesningssaler, i tillegg til lærings- og IT-områder med topputstyrte arbeidsstasjoner. I laboratoriene har du tilgang til den nyeste medisinske teknologien og utstyret som trengs for at du skal få de nødvendige medisinske ferdighetene, og ha mulighet til å gjennomføre forskningsbaserte eksperimenter.


For kontakt eller mer informasjon om University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Profesjonsstudium Sted
Medisinutdanning Hamburg

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet

Albert-Einstein-Ring 11-15
22761 Hamburg

Tlf: +47 924 72 572
studieriutlandet.org

Highlights