Medisinutdanning i hjertet av Hamburg - UMCH

University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) er den tyske grenen av George Emil Palade University of Medicine, Pharmacy, Sciences, and Technology of Targu Mures  i Bulgaria.

Studier i Utlandet er norsk agent for UMCH, og gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Send oss en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Om UMCH

Medisinske studier ved UMCH i Hamburg er basert på verdiene og erfaringen til den anerkjente og tradisjonelle UMFST, som har stått for fremragende forskning og undervisning i over 70 år. UMFST er et statsuniversitet som ligger i den rumenske byen Targu Mures i regionen Transylvania. Med mer enn 11 000 studenter og 3 medisinske fakulteter (humanmedisin, odontologi og farmasi), er det det største medisinske universitetet i landet.

UMCHs campus ligger nabolaget Bahrenfeld – også kjent som Science City. Bahrenfeld, som tilhører distriktet Altona, er et av de mest attraktive utdanningssentrene i Tyskland. Campus er lett tilgjengelig og ligger i et av de grønneste distriktene i Hamburg. Vil du bo i nærheten av skolen finner du også bomuligheter av høy kvalitet i området. 

Fasiliteter på campus

Skolen tilbyr moderne fasiliteter som multimedia forelesningssaler, i tillegg til lærings- og IT-områder med topputstyrte arbeidsstasjoner. I laboratoriene har du tilgang til den nyeste medisinske teknologien og utstyret som trengs for at du skal få de nødvendige medisinske ferdighetene, og ha mulighet til å gjennomføre forskningsbaserte eksperimenter.


For kontakt eller mer informasjon om University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Profesjonsstudium Sted
Medisinutdanning Hamburg

Kontakt skolen

University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet

Albert-Einstein-Ring 11-15
22761 Hamburg

Tlf: +47 924 72 572
studieriutlandet.org

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University Targu Mures Medical Campus Hamburg (UMCH) v/ norsk agent Studier i Utlandet:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!