Kortere studier

Spesialpedagogikk, inkludering, relasjoner og oppvekst

Nord universitet, i Levanger
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Spesialpedagogikk, inkludering, relasjoner og oppvekst

Tilpasset opplæring er et gjennomgående og overordnet prinsipp i hele grunnopplæringen. Master i tilpasset opplæring er tilrettelagt for barnehagelærere, grunnskolelærere, faglærere og spesialpedagoger som ønsker masterutdanning relatert til barnehage, grunnskole og videregående opplæring innenfor en av fordypningene spesialpedagogikk, yrkesdidaktikk eller profesjonsfaglig digital kompetanse.

Studiet tilbys i Bodø og Levanger og er et nett- og samlingsbasert heltidsstudium over to år. Dersom du har behov for å bruke lengre tid enn to år, kan du søke om utvidet studierett. Dette kan du gjøre når du har bestått 30 studiepoeng. Du kan få inntil to år med utvidet studierett jamf forskrift om studier og eksamen ved Nord universitet, §6-2 Normert tid og utvidet studierett.

Emnene i fordypningene spesialpedagogikk og yrkesdidaktikk kan også søkes på som frittstående studieprogram. De er organisert som mastermoduler på 30 studiepoeng. Du kan søke dem opp via  https://www.nord.no/studier - søkeord “spesialpedagogikk” eller “yrkesdidaktikk”. 

Skole og barnehage skal fokusere på metodeforstålse, problemløsning, kreativitet, selvrefleksjon, verdivalg osv., noe som vil kreve en utvidet forståelse av egen rolle, både som pedagog og leder/mellomleder. Master i tilpasset opplæring er derfor en svært relevant utdanning som kan gi kandidatene et overordnet ansvar i arbeidet med å gjøre en god skole eller god barnehage enda bedre. Masteren vil slik kvalifisere for arbeid som barnehagelærer/lærer, mellomleder (avdelingsleder/teamleder/pedagogisk leder) eller prosjektleder for systematisk barnehage- og skoleutvikling. Master i tilpasset opplæring innebærer både en vitenskapelig og praktisk forståelse av hvordan man kan tilrettelegge for god læring på alle nivå i barnehage og skole.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Levanger
Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights