Vis studentum.no som: Mobil

Entreprenørskap og forretningsutvikling

Nord universitet
Sammendrag
Master
Bodø
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Entreprenørskap og forretningsutvikling

Vil du etablere en ny virksomhet, starte din egen bedrift eller jobbe som forretningsutvikler i eksisterende virksomheter? Vil du være en innovatør og pådriver for endring? Vil du være en endringsagent i samfunnet? På Master i entreprenørskap og forretningsutvikling lærer du og utvikler ferdigheter som gjør deg godt rustet til å bli en endringsagent. Ved å bruke din kompetanse utviklet i programmet, vil du kunne opprette en ny virksomhet og bidra til innovasjonsprosjekter hos etablerte bedrifter.Kandidater med en master i entreprenørskap og forretningsutvikling vil inneha kompetanse og erfaringer som gjør dem egnet til en yrkeskarriere innenfor hele det nasjonale forsknings, -innovasjon og entreprenørskapssystemet, som inkluderer offentlig sektor (slik som rådgiverstillinger i Innovasjon Norge, Selskapet for Industrivekst, inkubatorer, næringshager, næringsetat i kommune/fylkeskommune, Forskningsrådet, teknologioverføringskontorer), kommersialisering av innovasjon og spin-off aktivitet i etablert næringsliv (for eksempel karriere innen teknologiledelse, forretningsutvikling, og som innovasjonsanalytiker), innen konsulentsektoren og som gründer av egne bedrifter, enten alene og/eller i team med andre og en akademisk karriere som forsker/foreleser. Med en sterk kjernekompetanse innen mulighetsundersøkelser, samt utvikling av generelle entreprenørielle ferdigheter og tankesett, gjør dette at kandidater med en mastergrad i entreprenørskap og forretningsutvikling vil være pådrivere for entreprenørskap, innovasjon og endring i ulike næringer og industrier, i både privat og offentlig sektor.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet

Bodø
Bodø

Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!