Yrkesrettede kurs og utdanninger

Forfatterskolen

Varighet
1 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Start når du vil, hvor du vil Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt NooA
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Ikke støttet av lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Start når du vil, hvor du vil Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt NooA
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Forfatterskolen

forfatterskolen - kvinne skriver

Vil du bli forfatter?

Skriv bedre med skrivekurs på NooA!

NooA har nettkurs for både nybegynnere og erfarne skribenter. Gode nettlærere gir deg konkrete råd og tilbakemeldinger på tekstene du skriver. NooAs skrivekurs på nett egner seg for alle som vil bli bedre til å skrive: bloggere, journalister, forfattere, ledere, pensjonister, studenter og elever på videregående skole.

Kort om kursene på Forfatterskolen

Skrivekurs for barn og ungdom er utviklet spesielt med tanke på barn og ungdom fra 9 til 15 år. Det støtter og utvikler deres skriveferdigheter gjennom en leken tilnærming til historier og fortellinger. Kurset forutsetter at deltakeren får noe hjelp og veiledning fra en voksen kontaktperson. Deltakeren må bruke en e-postadresse (sin egen eller en voksens) og kontaktpersonen en annen. Kontaktpersonen får gratis tilgang til kursinnholdet og oppgavene.

Skrivekurs I inneholder skriveoppgaver som utvikler språket og skriveferdighetene dine. Kurset hjelper deg å skrive bedre, mer spennende, poetisk og sanselig. Det består av teori, gode råd og praktiske øvelser om språkets rytme, melodi og regler. Du får hjelp til å finne din personlige stil og innføring i verktøy og kunstgrep du har nytte av når du skriver.

Skrivekurs II bygger på Skrivekurs I. Det består av oppgaver som videreutvikler språket og ferdighetene du trenger for å bli en bedre skribent. Det handler om hvordan du påvirker språkets rytme med gjentakelser, tegnsetting og avsnitt. Om språkets evne til å mane frem innlevelse, liv og følelser.

Mesterklasse er et skrivekurs for viderekommende, et nettkurs for deg som er en relativt erfaren skribent, men trenger mer erfaring og kunnskap om verktøy og teknikker i større skriveprosjekter. I dette kurset skal du beskrive en hovedperson som kan brukes i en roman. Du skal dikte opp personen og lære vedkommende å kjenne så godt at du kan bruke karakteren i flere av kursets skriveøvelser.

Forfatterkurs er et gunstig tilbud for deg som ønsker å gjennomføre alle de tre første skrivekursene på Forfatterskolen: Skrivekurs I, Skrivekurs II og Mesterklasse.

Fortellervinkler er skrivekurset for deg som søker skriveglede og inspirasjon i skriveprosessen. Det fokuserer på hvordan man kan gjøre historiene bedre ved å fortelle dem på forskjellige måter og fra flere konkrete fortellervinkler. Kurset tar for seg den allvitende olympiske fortelleren, den eksplisitte og den implisitte fortelleren. Det inneholder også eksempler og oppgaver om subjektive, objektive, panoramiske og sceniske fortellervinkler.

Manuskript er kurset for deg som vil skrive bok, arbeider med et manuskript og drømmer om å bli forfatter. Ønsker du å få publisert manuskriptet ditt? Eller har du fått det i retur fra en forlegger? Da er Manuskript-kurset for deg. Du får din egen skrivecoach som hjelper deg fra idé til ferdig manuskript og gir deg gode råd og tilbakemeldinger underveis. Kurset inneholder konkrete oppgaver og veiledning om handlingen, persongalleriet, den dramatiske strukturen, kjøreplanen og baksideteksten.

Writers Lounge kan deltakerne dele sine tekster, stille spørsmål og gi kommentarer både til deltakerne i NooAs skrivekurs og andre skriveinteresserte. Alle deltakerne i våre skrivekurs får gratis tilgang til Writers Lounge.

Hvorfor velge NooA?

Bli student på nettskolen som følger din timeplan. Lær hvor du vil, når du vil,
i et sosialt miljø med dyktige lærere og personlig oppfølging.

For kontakt eller mer informasjon om Forfatterskolen, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Start når du vil, hvor du vil

  • Nettstudier
  • Nettstudier
  • Søknadsfrist: Kontakt NooA

Opptakskrav/Søknad

Kursene krever ingen spesielle forkunnskaper. 

Studiefakta, Tittel m.m

Forfatterskolen består av fem kurs og du velger selv om du vil ta et eller flere av dem. Forfatterskolen har norske skrivekurs, svenske skrivekurs, danske skrivekurs og writing courses in English i samarbeid med Forfatterskole.dk.

Kostnader

Pris vil variere fra kurs til kurs. Kontakt skolen for mer informasjon. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Forfatterskolen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
NooA – Nordic open online Academy
Kirkegata 7
Kragerø 3770

NooA (Nordic open online Academy) er nettskolen som følger din timeplan. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere og individuell oppfølging. På Campus NooA legges det til rette for forum der du kan drøfte...

Les mer og vis alle utdanninger ved NooA – Nordic open online Academy

Highlights